Maaltijdservice Rebaix

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rebaix voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Rebaix? Met behulp van maaltijdbutler.be vergelijkt u supersnel alle leveranciers die aan huis leveren. Warme gerechten, of dagverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €4,10 per keer. Aanschuiven voor Varkenssaucijsje met mosterdjus, witte rijst, sperziebonen of Macaroni in tomatensaus, ham, kaas? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Rebaix krijgt u complete maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteAth
RecensieZou niet zonder kunnen
Postcode7804
Maaltijd prijs€5,42
Meest gekozen maaltijdLekkerbekje met sperziebonen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Rebaix

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Rebaix. Denk aan grote firma’s als Vlotter en/of Carrefour. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor prima instanties en speciale eetpunten. Iedere partij onderscheidt zich door z’n eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. D.m.v. deze website kunt u derhalve de organisaties probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er menu-voorkeuren als o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Rebaix? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Flink wat traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden ze snel teruggekoeld. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rebaix. Perfect voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Meerdere services hebben ook een speciale boodschappendienst voor senioren. Daarmee bestelt u snel belangrijke boodschappen als griekse yoghurt en ontbijtproducten. In algemene zin gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Rebaix vergelijken

Liefhebber van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Rebaix? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit flink wat type aanbieders die voldoen aan uw wensen voedingspatroon. Neem nu Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen of Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne? Op maaltijdbutler.be vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Ath. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rebaix voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van factoren als de aanbieder, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel bestelt u vanaf €5,8.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei vindt u vaak al vanaf €5.
 • De daghap voor ouderen als Kipfilet in piri piri saus kan je kopen vanaf €6,8.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Minosoep, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Vla achteraf. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Ath voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Populaire bereide maaltijden

 • Raapstelen stamppot
 • Stroganoff du chef
 • Chinese wokschotel
 • Naturel-pannenkoek
 • Zalm in dillesaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Rebaix aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na welke vorm van een opwarmmaaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de meest gekozen bezorgdiensten en selecteer er een. Let goed op het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire services hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans kan dat per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De maaltijden voor ouderen worden altijd geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met pakweg 25 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 70 – 150 blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje krijgt men een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf mixen en combineren ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdservices gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Tongschar-zalmrol met hollandaisesaus, gekookte aardappelen, broccoli en Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen. Zodoende kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan uw energie en levenslust. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, gemalen en niet te vergeten vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Rebaix. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit