Maaltijdservice Maffle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Maffle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Maffle? Dankzij www.maaltijdbutler.be treft u probleemloos alle bedrijven in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of dagverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €4,60 per maal. Genieten van Groenteburger, prei, aardappelen of Rabarbercompote? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Maffle smult u weer van uitstekende gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteAth
ReactieAl jarenlang klant
Postcode7810
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,43
Vaak bestelde maaltijdZalmfilet in zoete mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Maffle

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Maffle. Denk aan landelijke services als Traiteur Goossens en 0. Maar ook in de buurt zien we uitstekende leveranciers en sociale voorzieningen. Iedere service heeft zo een eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be kan u de organisaties eenvoudig naast elkaar zetten. De keuze maken voor de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Is er sprake van maaltijdvoorkeuren als vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Maffle? Dat hoeft niet erg te zijn! Meer en meer cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven voedingswaarden gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Vers van het land
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Maffle. Een redding voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig georganiseerd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal services voorzien in een premium boodschappendienst voor ouderen. Zodoende krijgt u gelijk de boodschappen zoals dranken of ontbijtspek. Meestal zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Maffle vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Maffle? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden meerdere mogelijkheden die matchen met uw gesteldheid en diëten/allergieën. Wat dacht u van Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie of Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree? Aan de hand van deze website vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Ath. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen voedzame bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Maffle voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door aspecten als de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen is er al vanaf €4,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie kunt u al laten bezorgen vanaf €5,5.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Rode kool met appel bestelt u vanaf €5,85.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Czernina, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Schaafijs als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Ath voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Rode kool met appel
 • Heldere kippensoep
 • Gestoofde peertjes
 • Maaltijdpoffertjes
 • Lasagna bolognese

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Maffle aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na wat voor thuismaaltijd in lijn is met uw situatie. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de beschikbare leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele leveranciers werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u zonder problemen weer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dit via telefoon, met behulp van de menulijst, of met de computer. Het eten wordt standaard tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 20 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsChampignon omelet en Rundergehaktballetjes in saus. Hierdoor krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan gemalen, natriumarm, zoutarm, lactosevrij of wellicht vloeibaar, veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Maffle. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit