Maaltijdservice Ostiches

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ostiches voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Ostiches? Via www.maaltijdbutler.be vergelijkt u overzichtelijk alle bedrijven in uw regio! Tafeltje dekje, of dagverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €5,50 per keer. Smullen van Procureur lapje met prei a la crème en aardappel of Tomatensoep met prei vg? Maar gaat het koken u moeilijk? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Ostiches beschikt u over voedzame maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteAth
ErvaringGezond en smaakvol
Postcode7804
Gemiddelde prijs€5,41
Populaire maaltijdVisburger met groenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Ostiches

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Ostiches. Neem grote organisaties als Viangro of Spar. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich interessante instanties en speciale eetpunten. Elke optie levert een eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. D.m.v. www.maaltijdbutler.be kunt u de bezorgers op uw gemak met elkaar vergelijken. Het selecteren van een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u specifieke wensen als bijvoorbeeld veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Ostiches? Ook dan bent u welkom! Nogal wat traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Vers van het land
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ostiches. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Meestal geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

De meeste bezorgers hanteren ook een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor haalt men gelijk verse of handige boodschappen als karnemelk en vanillevla. Doorgaans gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Ostiches vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Ostiches? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn allerlei thuismaaltijden die aansluiten bij uw eisen en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree of Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen? Verderop ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Ath. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs de lekkerste bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet testen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ostiches voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs heeft te maken met o.a. het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Gentse Waterzooi is er al vanaf €5,45.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti vindt u vaak al vanaf €4,35.
 • De daghap voor ouderen als Rundvlees in uienjus, doperwten en aardappelpuree kan je kopen vanaf €6.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Venkelsoep, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Flensjes om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Ath voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Varkensfilet in jus
 • Spagheti carbonara
 • Sucade Hollandaise
 • Flensjes met fruit
 • Lasagna bolognese

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ostiches regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na wat voor seniorenmaaltijd matcht met uw wensenlijstje. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk aangesloten bezorgdiensten en kies een geschikte. Let goed op het soort gerechten, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende aanbieders hanteren een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kunt u wekelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans doet u dit via de telefoon, via de papieren bestellijst of via internet. De bezorgmaaltijden worden niet zelden thuisbezorgd middels een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst van zo’n 30 menu’s. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 70+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Tartaartje met uiensaus, snijbonen en gebakken aardappelblokjes en Preiroomsoep. Zo kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: 2 wekelijks. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan glutenvrij, natriumarm, gemalen, lactosevrij en ook vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Ostiches. Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit