Maaltijdservice Houtaing

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Houtaing voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Houtaing? Geholpen door onze tool doorzoekt u gemakkelijk alle leveranciers in de buurt! Tafeltje dekje, of een opwarmmaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. En dat al vanaf €5,40 per persoon. Ouderwets genieten van Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen en Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Houtaing hebt u toegang tot smaakvolle gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteAth
BeoordelingTop geregeld!
Postcode7812
Gemiddelde menuprijs€5,45
Vaak bestelde maaltijdKibbeling met kruidendip

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Houtaing

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Houtaing. U kunt denken aan erkende aanbieders als Colruyt of 0. Maar ook lokaal zien we verschillende leveranciers en zorginstellingen. Elke partij biedt zijn eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kunt u de aanbieders probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er maaltijdvoorkeuren als lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Houtaing? Ook dan bent u welkom! Steeds meer traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven voedingswaarden onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Houtaing. Een redding voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel firma’s beschikken over een handige boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor bestelt men gelijk de boodschappen zoals vegan gehakt en vlokken. Gewoonlijk zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Houtaing vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Houtaing? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of zoekt u een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn veel verschillende mogelijkheden die passen bij uw uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Denk maar aan Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. of Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen? Via onze vergelijker vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de regio Ath. Let ook goed op het proefpakket. Steeds vaker kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout proberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Houtaing voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt heeft te maken met factoren als de aanbieder, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal is verkrijgbaar vanaf €5,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen vindt u vaak al vanaf €4,4.
 • De daghap voor ouderen als Preiroomsoep wordt al bezorgd vanaf €7,1.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Groentesoep, een extra salade en een toetje als Dame blanche om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Ath voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Gebakken aardappels
 • Ribkarbonade in jus
 • Gebakken krieltjes
 • Gehakt in roomsaus
 • Stamppot andijvie

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Houtaing bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangesloten maaltijddiensten en kies een geschikte. Controleer goed het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste services hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dat telefonisch, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De (warme) maaltijden wordt standaard aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 15 gerechten. Bij diepvries kunt u kiezen uit 100+ blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje krijgt men een daghap, zonder keuze. Soms is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Rookworst met stamppot zuurkool en Ajam pangang, nasi goreng. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden in de regel door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: om de 3 dagen. Bij vriesvers: elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd vormt het fundament van uw energie en levenslust. De warme schotel is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over zoutarm, lactosevrij, natriumarm, glutenvrij of wellicht eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Houtaing. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit