Maaltijdservice Verrebroek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Verrebroek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Verrebroek? Geholpen door maaltijdbutler.be doorzoekt u overzichtelijk alle aanbieders in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €4,50 per persoon. Smullen van Oosterse zalm of Kippendijrolletje met kippenjus. Groentestoverij amandel-rozijn. Gekookte aardappelen? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Verrebroek smult u weer van de lekkerste gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteBeveren-Waas
BeoordelingZelf bezorgdag kiezen
Postcode9130
Maaltijd prijs€6,21
Populaire maaltijdRabarbercompote

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Verrebroek

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Verrebroek. We hebben het over erkende services als Ekomenu of 0. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich tal van instanties en sociale voorzieningen. Iedere partij biedt een eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Met behulp van deze website kan u daarom de services gemakkelijk op een rijtje zetten. Het kiezen van de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Verrebroek? Dat is niet erg! Erg veel traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Nadien wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak beschermd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Verrebroek. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal aanbieders bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor senioren. Op die manier krijgt u probleemloos verse of handige boodschappen als snoeptomaatjes of frisdrank. Normaliter kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Verrebroek vergelijken

Liefhebber van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Verrebroek? Of prefereert u de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn flink wat seniorenmaaltijden die passen bij uw uw wensen en menu voorkeuren. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen of Dieet Vol Au Vent Puree? Hieronder ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Beveren-Waas. Bekijk goed het proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met verse producten en weinig zout beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden bezorgd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Verrebroek voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van elementen als de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes vindt u vaak al vanaf €5.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kervelsoep is er al voor €4,45.
 • Een warme dagschotel als Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €7,3.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Pindasoep, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Spekkoek als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Beveren-Waas voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Kruudmoes met gortepap
 • Rundvlees in tijmsaus
 • Verse rauwkostsalade
 • Aspergesoep met zalm
 • Stamppot boerenkool

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Verrebroek bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast welk type ouderenmaaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele aanbieders hanteren een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kunt u dagelijks nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dat door te bellen, via een menulijst, of email / internet. De maaltijden worden in algemene zin tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met pakweg 15 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Spinazie a la creme of Lasagne Bolognese. Zo zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de menulijsten kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod elke 3/4 dagen. Bij vriesverse maaltijden 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van een goede balans en energie. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan zoutarm, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij of wellicht eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Verrebroek. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit