Maaltijdservice Elst

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Elst voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Elst? Aan de hand van onze tool vergelijkt u moeiteloos alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of diepvriesmaaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €5,35 per persoon. Ouderwets genieten van Kip op Brabantse wijze met Parijse worteltjes en aardappelpuree of Varkensvlees, champignonsaus, broccoli, aardappelpuree peterselie-bieslook? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Elst hebt u toegang tot de lekkerste maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteBrakel
RecensieIdeaal voor mijn ouders
Postcode9660
Prijs per maaltijd€5,35
Vaak bestelde maaltijdTagliatelleschotel met kip

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Elst

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Elst. We hebben het over veel gekozen firma’s als Foodbag en/of Champion. Ook in deze plaats zelf zien we tal van leveranciers en speciale eetpunten. Iedere aanbieder levert een “eigen” type maaltijd en voorwaarden. Door middel van deze website kunt u dus de services gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er bepaalde wensen zoals lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Elst? Er is een oplossing! Nogal wat traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Vervolgens wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven structuur en smaak intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Elst. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig verzorgd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo bestelt men gelijk verse of handige boodschappen als bananen en afbak kaas mais broodjes. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Elst vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Elst? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit flink wat type aanbieders die in lijn zijn met uw gesteldheid en eetpatroon. Denk maar aan Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas of Spaghetti Carbonara? Verderop ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Brakel. Overweeg ook altijd het proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde bereide gerechten met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Elst voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht hangt af van elementen als het bedrijf, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel wordt al bezorgd vanaf €5,9.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij kan je kopen vanaf €4,5.
 • De daghap voor ouderen als Halskarbonade met mosterdjus en rode bieten, gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €7,3.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Koninginnensoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Slagroom achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Brakel voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

 • Gegrilde groentenmix in saus
 • Gehaktballetjes in satésaus
 • Babi pangang, rijstfantasie
 • Snijbonen met een kipfilet
 • Bami goreng met rundvlees

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Elst aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst wat voor thuismaaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk aangesloten leveranciers en maak een keuze. Kijk goed na het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote verstrekkers stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met goede aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u moeiteloos opnieuw bestellen. Meestal doet u dat door te bellen, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin geleverd door een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 20 gerechten. Als we het hebben over diepvries is het assortiment beperkt tot 80+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Rundersaucijs met jus, bruine bonen met spek en aardappelpuree of Rundstong Madeirasaus Puree. Hiermee zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over gemalen, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij of wellicht eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Elst. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit