Maaltijdservice Sint-Blasius-Boekel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Blasius-Boekel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Blasius-Boekel? Via maaltijdbutler.be ontdekt u eenvoudig alle organisaties die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of een diepvries maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Nu al voor €3,80 per maal. Ouderwets genieten van Kibbeling met ravigottesaus. Mexicomix. Gebakken krielaardappeltjes en Rundersaucijs met jus, spinazie en gekookte aardappelen? Maar gaat het koken u moeilijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Sint-Blasius-Boekel hebt u toegang tot vers bereidde maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteZwalm
RecensieLuxe en erg lekker
Postcode9630
Gemiddelde kosten€5,31
Nummer 1-maaltijdTortellini gevuld met kaas

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Sint-Blasius-Boekel

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Sint-Blasius-Boekel. U kunt denken aan grote aanbieders als Foodbag of 0. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor verschillende leveranciers en wijkrestaurants. Iedere optie levert een eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van onze vergelijker kan u de aanbieders eenvoudig tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde wensen zoals bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Blasius-Boekel? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Hierna wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Blasius-Boekel. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse firma’s hebben ook een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee krijgt men gelijk broodnodige boodschappen als desembrood rogge en cervelaat. In de regel gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Sint-Blasius-Boekel vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Sint-Blasius-Boekel? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit een hoop thuismaaltijden die voldoen aan uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt denken aan Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie of Dieet Kippenworst Spinazie Puree? Aan de hand van deze website vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Zwalm. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen gezonde bereide gerechten met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Blasius-Boekel voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt komt tot stand door factoren als het bedrijf, herkomst ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli is verkrijgbaar vanaf €6,15.
 • Een vriesverse maaltijd als Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes is er al voor €3,65.
 • Een warme dagschotel als Varkenshaas boontjes schotel is er al vanaf €6,3.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Budae jjigae, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Fraises Wilhelmine als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Zwalm voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Jonge kabeljauw in roomsaus
 • Stamppot koolraap met appel
 • Kipfilet in piri piri saus
 • Groentesoep met balletjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Blasius-Boekel bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na welk soort kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk beschikbare aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De bekende maaltijd-verzorgers stunten met een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of email / internet. De thuismaaltijden worden altijd bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 20 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 90+ blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Runderboomstammetje met vleesjus, gebakken aardappelen, rode bieten en Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel. Zodoende krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd stimuleert een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige senioren of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over zoutarm, natriumarm, gemalen, glutenvrij en ook eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Sint-Blasius-Boekel. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit