Maaltijdservice Nederzwalm-Hermelgem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nederzwalm-Hermelgem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Nederzwalm-Hermelgem? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker vindt u moeiteloos alle aanbieders in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of een dagvers maaltijd die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €5,50 per gerecht. Genieten van Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree en Rundvlees met satésaus, Tjaptjoy en witte rijst? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdendienst in Nederzwalm-Hermelgem smult u weer van gezonde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteZwalm
ErvaringNaar mijn verwachtingen
Postcode9636
Gemiddelde prijs€5,34
Meest gekozen maaltijdKip piri piri, pilav rijst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Nederzwalm-Hermelgem

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Nederzwalm-Hermelgem. Denk aan landelijke firma’s als Colruyt of 0. Ook in deze plaats zelf bestaan er tal van aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Ieder bedrijf levert zijn eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van www.maaltijdbutler.be kan u daarom de organisaties op uw gemak naast elkaar zetten. Het uitkiezen van de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er voorkeuren zoals bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Nederzwalm-Hermelgem? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Nogal wat cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nederzwalm-Hermelgem. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse organisaties hebben ook een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee krijgt u moeiteloos praktische of verse producten als tofu naturel en boter. Gewoonlijk zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Nederzwalm-Hermelgem vergelijken

Zoekt u een complete diepvriesmaaltijd in Nederzwalm-Hermelgem? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn velerlei opties die matchen met uw gesteldheid en eetpatroon. Wat te denken van Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet en Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree? Onderstaand ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Zwalm. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met verse producten en weinig zout proeven. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nederzwalm-Hermelgem voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van zaken als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,15.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes is verkrijgbaar vanaf €4,25.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Stamppot andijvie is er al vanaf €6,2.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Burgersoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Tartufo na. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Zwalm voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Lekkerbekje met sperziebonen
 • Kippenbout à la bonne femme
 • Andijviestamppot, speklapje
 • Tortellini gevuld met kaas
 • Macaronischotel bolognese

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Nederzwalm-Hermelgem regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na welk soort thuismaaltijd matcht met uw situatie. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk professionele maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Kijk goed na het assortiment, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire leveranciers stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kan men direct weer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dit door even te bellen, met behulp van de menulijst, of email / internet. De maaltijden voor thuis worden gemiddeld genomen geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart van zo’n 30 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 90+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Gegrilde paprika en Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree. Zodoende zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden meestal door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Het vriesverse aanbod 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is heel belangrijk. Veel bejaarden of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om glutenvrij, zoutarm, natriumarm, lactosevrij of juist vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Nederzwalm-Hermelgem. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig in het geval van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit