Maaltijdservice Brakel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Brakel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Brakel? Door gebruik te maken van onze tool achterhaalt u snel en simpel alle leveranciers in de buurt! Een warme maaltijdservice, of een vriesverse gerecht die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €5,35. Genieten van Kipstoverij met spekjes en rucolastamppot of Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Brakel geniet u van voedzame maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteBrakel
ErvaringHoud me fit en vitaal
Postcode9660
Gemiddelde kosten€6,74
Meest gekozen maaltijdGebakken rijst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Brakel

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Brakel. Bijvoorbeeld interessante bedrijven als Smartmat of Delhaize. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij allerlei instellingen en slagerijen. Elke leverancier levert een eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Via de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de services eenvoudig naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren zoals o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Brakel? Er is een oplossing! Flink wat traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Brakel. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven hanteren ook een extra boodschappendienst voor senioren. Op die manier bestelt u probleemloos praktische of verse producten als havermoutpap of koffiecreamer. Meestal zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Brakel vergelijken

Zoekt u een uitstekende diepvriesmaaltijd in Brakel? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit veel verschillende menu’s die matchen met uw wensen en eventuele dieet. Wat te denken van Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel of Dieet Kippenbout Perziken Puree? Onderstaand vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Brakel. Overweeg ook altijd het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt een voor een lage prijs smaakvolle bereide gerechten met veel groenten en weinig vet proberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Brakel voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt heeft te maken met factoren als de organisatie, de grootte van de keuken, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes vindt u vaak al vanaf €5,35.
 • De daghap voor ouderen als Zalm remouladesaus groentemix gek aard kunt u al laten bezorgen vanaf €6,55.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Vissoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Baklava achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Brakel voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Rundvlees in saus
 • Heldere uiensoep
 • Gestoofde wortel
 • Wrap kip madras
 • Doperwtenpuree

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Brakel regelen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de aangesloten maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste maaltijd-verzorgers verstrekken een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kan men elke dag nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dit via telefoon, met behulp van de menulijst, of email / internet. De maaltijden voor thuis worden steeds vaker bezorgd middels een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met plusminus 15 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 80+ vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf samenstellen ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdservices werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Varkensprocureur in jus of Kipfilet in piri piri saus. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd draagt bij aan uw energie en levenslust. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft zoutarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij of juist koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Brakel. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente