Maaltijdservice Sint-Maria-Latem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Maria-Latem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Maria-Latem? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u moeiteloos alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €5,05 per maal. Flink uitpakken met Geglaceerde wortel en Rundergehaktbal met jus en hutspot? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdendienst in Sint-Maria-Latem beschikt u over verse maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteZwalm
ReactiePrecies zoals verwacht
Postcode9630
Gemiddelde prijs€5,33
Meest gekozen maaltijdBabi ketjap, mihoen goreng

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Sint-Maria-Latem

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Sint-Maria-Latem. U kunt denken aan veel gekozen bezorgers als Traiteur Goossens of Colruyt. Ook in deze plaats zelf zijn er verschillende instellingen en restaurants. Iedere service hanteert een eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van onze vergelijker kan u daarom de bezorgdiensten op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren zoals bijv. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Maria-Latem? Dat hoeft niet erg te zijn! Opvallend veel cateraars en traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens worden deze producten snel teruggekoeld. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Maria-Latem. Vaak toegepast door bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste bedrijven hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende krijgt u gelijk nuttige boodschappen zoals volle yoghurt en geitenkaas. Gewoonlijk zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Sint-Maria-Latem vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Sint-Maria-Latem? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn flink wat maaltijdservices die overeenstemmen met uw wensen voedingspatroon. Denk maar aan Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie of Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree? Hieronder vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Zwalm. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen gezonde bereide gerechten met verse producten en weinig zout proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Maria-Latem voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door elementen als de aanbieder, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,3.
 • Vriesverse maaltijd als Kaasburger Met Spinazie En Puree wordt al bezorgd vanaf €4,2.
 • Een warme daghap voor senioren als Gewokte spinazie wordt al bezorgd vanaf €7,1.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Bosintang, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Cranachan als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Zwalm voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Beste bereide maaltijden

 • Reepjes kalkoenvlees in saus
 • Lamsvlees in rozemarijnsaus
 • Hutspot, gesneden rundvlees
 • Braadworst in barbecuesaus
 • Tomatensoep met balletjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Maria-Latem regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdservices en kies een geschikte. Kijk goed na het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote maaltijdservices verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kunt u supersnel een nieuwe menulijst invullen. Meestal kan dit telefonisch, door gerechten in te vullen, of email / internet. De maaltijden worden gewoonlijk tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 15 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 50 – 100 blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer dienstverleners hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Varkensvlees, champignonsaus, broccoli, aardappelpuree peterselie-bieslook en Visschotel met wortel en gebakken aardappel. Zodoende zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De gerechten worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse assortiment 1 of 2 keer per week. Het vriesverse assortiment om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan glutenvrij, natriumarm, lactosevrij, zoutarm en niet te vergeten koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Sint-Maria-Latem. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit