Maaltijdservice Sint-Denijs-Boekel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Denijs-Boekel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Denijs-Boekel? Middels deze website vergelijkt u supersnel alle leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een bezorgmaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €4,90. Aan tafel voor Rundersukade met vleesjus, aardappelpuree met persillade, sperziebonen en Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdendienst in Sint-Denijs-Boekel krijgt u vers bereidde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteZwalm
RecensieGoede en snelle service
Postcode9630
Prijs per gerecht€5,32
Maaltijd-topperSnijbonen met een kipfilet

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Sint-Denijs-Boekel

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Sint-Denijs-Boekel. Denk aan belangrijke services als Delhaize en 0. Ook in deze plaats zelf ontstaan er uitstekende organisaties en verswinkels. Elke partij biedt een heel eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. deze website kunt u dus de bedrijven probleemloos op een rijtje zetten. Het kiezen van een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van menu-voorkeuren als bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Denijs-Boekel? Geen probleem! Een groot aantal traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven structuur en smaak gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Maximale versheid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Denijs-Boekel. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Meestal geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers hebben ook een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier krijgt u direct nuttige boodschappen zoals oploskoffie en koffiekoeken. In algemene zin gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Sint-Denijs-Boekel vergelijken

Liefhebber van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Sint-Denijs-Boekel? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden diverse thuismaaltijden die matchen met uw wensen voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen of Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn? Onderstaand vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Zwalm. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Denijs-Boekel voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met elementen als de aanbieder, het productieproces, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Hamburger Witloof Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €5,45.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst kan je kopen vanaf €5,05.
 • Een warme daghap voor senioren als Twentse gehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel bestelt u vanaf €7,4.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Aspergesoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Slagroom om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Zwalm voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Gehakt, prei, aardappelpuree
 • Vegetarische roerbakstukjes
 • Stamppot spitskool met kaas
 • Reepjes kippenvlees in jus
 • Kippensoep met vermicelli

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Denijs-Boekel aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst wat voor type ouderenmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk professionele bezorgdiensten en maak een keuze. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de dienstverleners hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u moeiteloos een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans doet u dat per telefoon, met behulp van de menulijst, of via de website. De maaltijden voor senioren worden niet zelden thuisbezorgd middels een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met plusminus 25 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met één maaltijd per dag. Soms is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer services werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Slavink met uienjus. Worteltjes. Gekookte aardappelschijfjes en Vegetarische reepjes met champignons, pikante cajunrijst. Hierdoor zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat u deze besteld heeft. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De menu’s worden vaak door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Vriesvers: elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd is cruciaal voor uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, natriumarm of misschien veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Sint-Denijs-Boekel. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit