Maaltijdservice Rozebeke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rozebeke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Rozebeke? Aan de hand van deze pagina ontdekt u moeiteloos alle bezorgers die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een thuismaaltijd die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €4,05 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree of Varkensvlees, erwten, aardappelpuree? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Rozebeke krijgt u ambachtelijke gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteZwalm
ErvaringTop geregeld!
Postcode9630
Maaltijd prijs€5,3
Nummer 1-maaltijdHeldere boerengroentesoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Rozebeke

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die actief zijn in Rozebeke. Denk aan erkende aanbieders als 15Gram of Delhaize. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij tal van organisaties en verswinkels. Iedere organisatie onderscheidt zich door een heel eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door maaltijdbutler.be kan u daarom de services overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen zoals gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Rozebeke? Dat is niet erg! Nogal wat traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven geur, kleur en smaak gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Kleine en grote porties
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rozebeke. Perfect voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls georganiseerd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal aanbieders beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval krijgt u probleemloos de boodschappen zoals desem bol grof of zoetjes. Normaliter zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Rozebeke vergelijken

Zoekt u een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Rozebeke? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn een hoop opties die voldoen aan uw eisen en diëten/allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen en Bloemkoolsoep? Onderstaand vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de regio Zwalm. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls kunt een voor een lage prijs complete bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden bezorgt door een persoonlijke bezorger. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rozebeke voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt heeft te maken met aspecten als het bedrijf, herkomst ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Kip Op Grootmoeders Wijze is er al vanaf €6,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat wordt al bezorgd vanaf €4,45.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Lekkerbekje in kerrie-gembersaus. Meergroentenstamppot kan je kopen vanaf €7,45.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Dopewtensoep, een gezonde salade en een toetje als Yoghurt/perzik mousse om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Zwalm voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Spinaziestamppot, braadworst
 • Koolvisfilet in mosterdsaus
 • Stamppot Zuurkool met appel
 • Rundvlees in basilicumsaus
 • Kip kerrie ananas schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Rozebeke regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst welk soort ouderenmaaltijd matcht met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk meest gekozen maaltijdvoorzieningen en kies er een. Controleer goed het aanbod, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste dienstverleners geven een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men dagelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans doet u dit door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De menu’s worden doorgaans geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 25 menu’s. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje kiest u voor een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Groentensoep of Kip tandoori. Op die manier zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Gezond en vers eten heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Veel ouderen of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft gemalen, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij en ook koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Rozebeke. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit