Maaltijdservice Everbeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Everbeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Everbeek? Geholpen door onze tool ontdekt u snel en simpel alle bedrijven in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €4,65 per maal. Ouderwets genieten van Vegetarische reepjes met champignons, pikante cajunrijst en Gepocheerde koolvisfilet met mosterdsaus, sperziebonen en aardappelpuree? Maar is zelf koken geen optie meer? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Everbeek geniet u van voedzame maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteBrakel
ReactieBestel het voor mijn ouders
Postcode9660
Prijs per gerecht€5,36
Populaire maaltijdSpaghettischotel bolognese

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Everbeek

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in en rondom Everbeek. Denk aan belangrijke leveranciers als Traiteur Goossens of 0. Echter, ook heel lokaal zien we uitstekende organisaties en zorginstellingen. Iedere aanbieder wordt gekenmerkt door een eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels www.maaltijdbutler.be kan u de leveranciers overzichtelijk naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen zoals onder andere glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Everbeek? Er is een oplossing! Opvallend veel traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven voedingswaarden ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Everbeek. Perfect voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste services hebben ook een nuttige boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende krijgt men eenvoudig verse of handige boodschappen als halfvolle vanille yoghurt en komijnekaas. Normaliter kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Everbeek vergelijken

Liefhebber van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Everbeek? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit flink wat thuismaaltijden die in lijn zijn met uw omstandigheden en menu voorkeuren. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen of Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree? Onderstaand vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Brakel. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunt u tegen een zeer scherpe prijs uitstekende bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Everbeek voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door aspecten als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie is er al vanaf €4,6.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie kunt u al bestellen vanaf €5,35.
 • Een daghap aan huis als Gepaneerde visfilet, botersaus, botergroenten, gek. krieltjes bestelt u vanaf €5,65.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Hot pot, iets te drinken en iets lichts zoals Irish coffee als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Brakel voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Beste bereide maaltijden

 • Eendenvlees in zoetzure saus
 • Aardappelpartjes rozemarijn
 • Gepaneerde varkensschnitzel
 • Babi ketjap, mihoen goreng
 • Boe­ren­kool­stoof met ei

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Everbeek bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na wat voor type maaltijdservice aansluit op uw situatie. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de aangeraden maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire leveranciers bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kunt u gemakkelijknieuwe gerechten bestellen. Doorgaans is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of email / internet. De menu’s worden gewoonlijk geleverd door een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met pakweg 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 70 – 150 vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Gestoofde vis, gemengde groenten en gekookte aardappelen en Kip Kerriesaus Met Rijst. Op die manier zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van een speciale menukaart kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd is cruciaal voor een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel is essentieel. Veel senioren of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan lactosevrij, gemalen, zoutarm, glutenvrij of veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Everbeek. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit