Maaltijdservice Michelbeke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Michelbeke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Michelbeke? D.m.v. www.maaltijdbutler.be doorzoekt u moeiteloos alle bezorgers die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of dagverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €4,25 per persoon. Smullen van Penne pesto, kip, groene groenten of Verse rauwkostsalade? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Michelbeke ontvangt u gezonde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteBrakel
Waarom bestellen?Perfecte oplossing
Postcode9660
Prijs per maaltijd€5,37
Maaltijd-topperHutspot, gesneden rundvlees

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Michelbeke

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Michelbeke. Denk dan aan erkende firma’s als Dienstenthuis.be en 0. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich allerlei initiatieven en slagerijen. Iedere leverancier biedt z’n eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij deze website kan u daarom de firma’s overzichtelijk naast elkaar zetten. Het kiezen van een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren zoals onder andere gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Michelbeke? Er kan meer dan u denkt! Een groot aantal traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Later worden ze snel teruggekoeld. Hierdoor blijven smaak en vitamines ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Michelbeke. Ideaal voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo haalt u eenvoudig verse of handige boodschappen als sandwich spread of vegan gehakt. Normaliter zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Michelbeke vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Michelbeke? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden vele seniorenmaaltijden die matchen met uw voorkeuren voedingspatroon. Wat dacht u van Witte Pens Met Rodekool En Puree of Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree? Verderop vergelijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Brakel. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker kunt u tegen een zeer scherpe prijs smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Michelbeke voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door factoren als de organisatie, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel wordt al bezorgd vanaf €4,8.
 • Een vriesverse maaltijd als Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus kunt u al bestellen vanaf €5,45.
 • Een warme daghap voor senioren als Babi pangang. Pikante groenten met ananas. Nasi goreng is er al vanaf €7,25.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Haaienvinnensoep, een stukje fruit en iets fris zoals Yoghurtijs als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Brakel voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Varkenshaas boontjes schotel
 • Champignonsoep met rundvlees
 • Procureurlapje met groenten
 • Kip piri piri, pilav rijst
 • Macaronischotel bolognese

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Michelbeke regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst wat voor soort ouderenmaaltijd klopt met uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk aangeraden bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste leveranciers verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u dagelijks een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls doet u dit door te bellen, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De maaltijden voor senioren worden veelal bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 30 menu’s. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 90+ blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Gentse Waterzooi en Gegrilde groentenmix in saus. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod elke week. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Veel bejaarden of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan glutenvrij, lactosevrij, natriumarm, gemalen en ook eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Michelbeke. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit