Maaltijdservice Jollain-Merlin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Jollain-Merlin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Jollain-Merlin? Door gebruik te maken van onze vergelijker vergelijkt u snel en simpel alle services die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of dagverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Nu al voor €4,05 per maaltijd. Flink uitpakken met Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees of Zalmfilet gebakken met tomatensaus, bladspinazie en aardappelpuree? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijddienst in Jollain-Merlin krijgt u complete maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBrunehaut
ReactieOnline of telefonisch bestellen
Postcode7620
Prijs per maaltijd€4,98
Geliefde maaltijdSpeklapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Jollain-Merlin

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Jollain-Merlin. We hebben het over erkende bedrijven als Traiteur Goossens of Delimeal. Ook in deze plaats zelf zijn er verschillende partijen en sociale voorzieningen. Elk bedrijf hanteert een eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door maaltijdbutler.be kan u de bedrijven probleemloos naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er voorkeuren als kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Jollain-Merlin? Er is gelukkig een alternatief. Opvallend veel traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Jollain-Merlin. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers bieden ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Hiermee haalt u snel de supermarktartikelen als honing en sandwich spread. Dikwijls gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Jollain-Merlin vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Jollain-Merlin? Of prefereert u de meest verse koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit allerlei thuismaaltijden die overeenstemmen met uw situatie en menu voorkeuren. Genieten van de lekkerste gerechten als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette of Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen? Verderop achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Brunehaut. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout uittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Jollain-Merlin voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt is afhankelijk van onderdelen als de aanbieder, het totale assortiment, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,3.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen bestelt u vanaf €4,25.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €6,95.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Fasolada, een gezonde salade en iets fris zoals Spekkoek om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Brunehaut voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Rundvlees in saus
 • Heldere uiensoep
 • Gestoofde wortel
 • Wrap kip madras
 • Doperwtenpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Jollain-Merlin bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na welke vorm van een thuismaaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name de voedingswaarden, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende maaltijd-verzorgers bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kan men overzichtelijk nog een bestelling doen. Vaak kan dit via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin geleverd door een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 20 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is er een keus te maken uit 80+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle dienstverleners hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans of Kerriesoep. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Koelvers: 2 wekelijks. Binnen het vriesverse segment maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Veel senioren of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan zoutarm, lactosevrij, gemalen, natriumarm en niet te vergeten eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Jollain-Merlin. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit