Maaltijdservice Saint-Géry

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Saint-Géry voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Saint-Géry? Middels deze pagina achterhaalt u moeiteloos alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of een diepvries maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €5,60 per persoon. Aan tafel voor Varkensfilet in jus, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes of Runderlapje rodewijnsaus, rustica, spinazie, doperwten, truffelpuree? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijddienst in Saint-Géry hebt u toegang tot smaakvolle maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteChastre
ReactieVlaamse + Buitenlandse keuken
Postcode1450
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,72
Nummer 1-maaltijdSpaghetti bolognese

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Saint-Géry

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Saint-Géry. Denk dan aan erkende services als Foodbag en Meal-Story. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor uitstekende instanties en verswinkels. Elke optie wordt bestempeld door z’n eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de services probleemloos naast elkaar zetten. De keuze maken voor een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren zoals zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Saint-Géry? Dat hoeft niet erg te zijn! Erg veel traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Saint-Géry. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse bedrijven beschikken over een premium boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende bestelt men moeiteloos de supermarktartikelen als sinas of brood. Normaal kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Saint-Géry vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Saint-Géry? Of prefereert u echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden vele seniorenmaaltijden die rijmen met uw wensenlijstje en voedingsadvies. Wat te denken van Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree of Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree? Aan de hand van deze website treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente Chastre. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox uitstekende bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenbeoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Saint-Géry voor ouderen variëren nogal. De prijs hangt af van onderdelen als het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten is er al voor €6,2.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €5,1.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst kunt u al laten bezorgen vanaf €5,9.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Tom yum, een stukje fruit en iets fris zoals Hangop na. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Chastre voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Chili sin carne
 • Aardappelrösti
 • Slavink in jus
 • Doperwtensoep
 • Witte rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Saint-Géry regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst welk type bezorgmaaltijd klopt met uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de gespecialiseerde aanbieders en geef de voorkeur door. Controleer goed het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele verstrekkers werken met een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u overzichtelijk nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker doet u dit via telefoon, met behulp van de menulijst, of online. Het eten wordt vaak geleverd door een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met plusminus 15 menu’s. Als we het hebben over diepvries is er een keus te maken uit 50 – 100 blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje kiest u voor één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree of Kapucijners met amandel en dragon. Bladspinazie. Gekookte aardappelen. Zodoende zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod elke week. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Veel bejaarden of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over natriumarm, gemalen, zoutarm, lactosevrij of wellicht koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Saint-Géry. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit