Maaltijdservice Cul-Des-Sarts

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Cul-Des-Sarts voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Cul-Des-Sarts? Door middel van onze vergelijker vergelijkt u snel en simpel alle bezorgers in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of vriesverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €5,50 per keer. Aan tafel voor Rundersaucijsje met vleesjus, gebakken aardappelen, spinazie à la crème of Gebonden rundvleessoep? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Cul-Des-Sarts beschikt u over complete maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteCouvin
RecensieZonder abonnementen
Postcode5660
Prijs per gerecht€6,05
Nummer 1-maaltijdStamppot zuurkool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Cul-Des-Sarts

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de regio van Cul-Des-Sarts. U kunt denken aan interessante bezorgers als Vlotter of 0. Ook binnen de gemeente zien we tal van leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Elke aanbieder biedt een eigen menu en bestelvoorwaarden. D.m.v. onze tool kunt u de services op uw gemak met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval voorkeuren zoals onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Cul-Des-Sarts? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Flink wat traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Cul-Des-Sarts. Perfect voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In de regel verzorgd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse organisaties faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee krijgt men probleemloos broodnodige boodschappen als leverpastei en toiletpapier. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Cul-Des-Sarts vergelijken

Incidenteel eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Cul-Des-Sarts? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit allerlei thuismaaltijden die rijmen met uw voorkeuren en mogelijke diëten. U kunt denken aan Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. of Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen? Op deze pagina vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Couvin. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker kunt u extra voordelig voedzame bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden geleverd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Cul-Des-Sarts voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt hangt af van aspecten als de organisatie, de grootte van de keuken, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees kunt u al bestellen vanaf €4,85.
 • Vriesverse maaltijd als Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes kunt u al bestellen vanaf €4,45.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Gestoofde vis met bieslooksaus, ratatouille en witte rijst bestelt u vanaf €7,4.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Miyeok guk, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Dame blanche als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Couvin voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Gehakt in kappertjessaus
 • Boerenkool, rundergehakt
 • Kippenbout. Bonne femme
 • Kruudmoes met gortepap
 • Vispotje in botersaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Cul-Des-Sarts regelen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst welk soort maaltijdservice past bij uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdservices en maak een keuze. Controleer goed het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele leveranciers verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kunt u supersnel weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dat door te bellen, via een menulijst, of via de website. De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met circa 15 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 75 – 125 vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje krijgt men één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle aanbieders komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Bloemkool cordonbleu schotel of Vegetarische zadenburger met vegetarische jus, witte rijst, wokgroenten. Zodoende kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden in algemene zin door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod om de 3 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt de basis voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige senioren of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft glutenvrij, gemalen, zoutarm, lactosevrij of wellicht veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Cul-Des-Sarts. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit