Maaltijdservice Frasnes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Frasnes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Frasnes? Door middel van onze tool achterhaalt u gemakkelijk alle firma’s die aan huis leveren. Warme gerechten, of dagverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €3,60 per maal. Aan tafel voor Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie of Rundersaucijs met jus, spinazie en gekookte aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Frasnes ontvangt u smaakvolle maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNamen
GemeenteCouvin
RecensieAantrekkelijk proefpakket
Postcode5660
Prijs per maaltijd€6,07
Vaak bestelde maaltijdBruine bonensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Frasnes

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Frasnes. Denk aan populaire organisaties als Viangro of Champion. Echter, ook heel lokaal zien we allerlei initiatieven en restaurants. Iedere optie onderscheidt zich door een “eigen” type maaltijd en bestelvoorwaarden. Via deze website kunt u derhalve de services eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat aangenamer. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval voorkeuren als onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Frasnes? Geen probleem! Steeds meer traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven smaak en vitamines ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Frasnes. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste aanbieders hebben ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Zodoende krijgt u gelijk de boodschappen zoals havermout en roomboter. Gewoonlijk kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Frasnes vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Frasnes? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit flink wat soorten maaltijden die aansluiten bij uw wensenlijstje en mogelijke diëten. Zelf maaltijden online bestellen als Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen en Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie? Aan de hand van deze website vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Couvin. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox uitstekende bereide gerechten met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Frasnes voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door aspecten als de leverancier, het productieproces, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje is verkrijgbaar vanaf €5,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen vindt u vaak al vanaf €4,2.
 • Een thuisbezorgde daghap als Groenteburger, prei, aardappelen bestelt u vanaf €5,5.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Kerriesoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Chocolade ijs om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Couvin voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Broccoli rollade schotel
 • Risotto, bospaddestoelen
 • Gekarameliseerde witlof
 • Gebonden rundvleessoep
 • Pannenkoeken met spek

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Frasnes bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst wat voor opwarmmaaltijd past bij uw voedingspatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangeraden maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire aanbieders hebben een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kan men zonder moeite nog een bestelling doen. Dikwijls kan dit via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk geleverd aan huis door een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 25 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 75 – 125 blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Zomerzuurkool met casselerrib en Kalfssaucijsje met mosterdjus, aardappelpuree, spinazie à la crème. Zodoende zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment elke 3/4 dagen. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse senioren of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft glutenvrij, zoutarm, gemalen, natriumarm of misschien eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Frasnes. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit