Maaltijdservice Gonrieux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gonrieux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Gonrieux? Middels maaltijdbutler.be vergelijkt u moeiteloos alle leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €5,60 per gerecht. Smullen van Wisselmenu Asperge Brabanconne of Asperge à la crème. Aardappelschijfjes met peterselie? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdendienst in Gonrieux geniet u van de lekkerste gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNamen
GemeenteCouvin
BeoordelingOnline of telefonisch bestellen
Postcode5660
Gemiddelde menuprijs€6,08
Nummer 1-maaltijdErwtensoep met rookworst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Gonrieux

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Gonrieux. Bijvoorbeeld erkende organisaties als Ekomenu en Wink. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich verschillende initiatieven en restaurants. Elke leverancier wordt bestempeld door zijn eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Via www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de services gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er dieetwensen als glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Gonrieux? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Erg veel traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Daarna worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Lang houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gonrieux. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig verzorgd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers bieden ook een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee krijgt u gelijk de supermarktartikelen als roomboter of zoetjes. In de regel zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Gonrieux vergelijken

Liefhebber van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Gonrieux? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit veel verschillende type aanbieders die voldoen aan uw eisen en diëten/allergieën. Denk maar aan Dieet Kippenworst Spinazie Puree of Bloemkoolsoep? Aan de hand van deze website vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Couvin. Onze tip: begin met een proefpakket. Dikwijls kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling de lekkerste bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gonrieux voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend hangt af van aspecten als de organisatie, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree vindt u vaak al vanaf €5,25.
 • Een vriesverse maaltijd als Bloemkoolsoep kan je kopen vanaf €4,55.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Runderbraadworst met mosterdjus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree is beschikbaar vanaf €7,35.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Kippensoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Advokaat ijs om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Couvin voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Volkoren macaronischotel
 • Cordon Bleu met groenten
 • Macaroni-gehakt schotel
 • Asperge beenham schotel
 • Aardappelpannenkoeken

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gonrieux regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst welke vorm van een bezorgmaaltijd klopt met uw gesteldheid. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk aangesloten maaltijd-bedrijven en kies er een. Let met name op het maaltijd-aanbod, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende aanbieders hebben een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kan men wekelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak kan dit door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. Uw bestelling wordt doorgaans thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 15 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 70+ vaste menu’s. Bij tafeltje dekje krijgt men een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle services werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsVarkens-groenteschotel en Vegetarische groentestoof met pompoen met parelcouscous met tomaat en olijven. Zo zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel is essentieel. Diverse ouderen of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, gemalen of vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Gonrieux. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit