Maaltijdservice Mariembourg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mariembourg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Mariembourg? D.m.v. deze pagina doorzoekt u probleemloos alle services die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of koelverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €5,60. Flink uitpakken met Kip in crèmesaus, broccoli, aardappelpuree of Hutspot, hachee? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Mariembourg smult u weer van smaakvolle gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNamen
GemeenteCouvin
Waarom bestellen?Geen afnameverplichting
Postcode5660
Maaltijd prijs€6,09
Meest gekozen maaltijdHutspot met hachee

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Mariembourg

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Mariembourg. Neem populaire leveranciers als Colruyt en/of Ekomenu. Maar ook lokaal ontstaan er verscheidene leveranciers en speciale eetpunten. Ieder bedrijf heeft weer een eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Middels maaltijdbutler.be kunt u derhalve de leveranciers rustig met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met speciale voorkeuren zoals o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Mariembourg? Geen probleem! Een aanzienlijk deel van de traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Hierna wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mariembourg. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Vaak verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven bieden ook een praktische boodschappendienst voor senioren. Zodoende krijgt men snel de boodschappen zoals pindakaas en kaas extra belegen blaarkop. Veelal gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Mariembourg vergelijken

Incidenteel eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Mariembourg? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden flink wat thuismaaltijden die passen bij uw uw gesteldheid en voedingsadvies. U kunt denken aan Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten of Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel? Via onze vergelijker achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Couvin. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt een voor een lage prijs vers bereidde bereide gerechten met verse producten en weinig vet proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mariembourg voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door onderdelen als het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree is verkrijgbaar vanaf €5,9.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. wordt al bezorgd vanaf €3,95.
 • Een warme dagschotel als Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees kan je kopen vanaf €5,9.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Phở, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Pudding om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Couvin voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Schnitzel champignonsaus
 • Grootmoeders kippannetje
 • Varkensprocureur in jus
 • Kip kantonees, rijstmix
 • Zalmfilet in roomsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mariembourg aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast wat voor type kant-en-klaar maaltijd klopt met uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk aangesloten maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kunt u overzichtelijk nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dit via telefoon, door de menukaart in te vullen, of online. De maaltijden voor thuis worden dikwijls bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment van zo’n 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 75 – 125 vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een vast weekmenu. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste dienstverleners hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Pasta carbonara of Chili con carne, gehakt, rijst. Zo krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De menu’s worden normaliter door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment om de 3 dagen. Vriesvers: om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd stimuleert uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over zoutarm, lactosevrij, gemalen, natriumarm en ook eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Mariembourg. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit