Maaltijdservice Pesche

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Pesche voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Pesche? Aan de hand van onze vergelijker vergelijkt u moeiteloos alle bezorgers in de buurt! Warm geleverd, of dagverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €3,50 p.p. Aan tafel voor Slavink in jus of Hongaarse goulash. Doperwten. Witte rijst? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijddienst in Pesche geniet u van voedzame maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNamen
GemeenteCouvin
ReactieEenvoudig opzeggen
Postcode5660
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,1
Vaak bestelde maaltijdThaise curry

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Pesche

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Pesche. Denk aan interessante aanbieders als Home Cuisine en Lidl. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor interessante instanties en vrijwilligersorganisaties. Elke service wordt bestempeld door een eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door onze vergelijker kunt u de aanbieders probleemloos met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren als gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Pesche? Geen probleem! Een groot aantal cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven smaak en vitamines in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Pesche. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheideneservices beschikken over een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee krijgt men snel nuttige boodschappen zoals ontbijtspek en hopjesvla. Veelal gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Pesche vergelijken

Liefhebber van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Pesche? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit talloze leveranciers die in lijn zijn met uw omstandigheden en voedingsadvies. Wat te denken van Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes of Hutsepot Met Rookworst En Spek? Op maaltijdbutler.be vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Couvin. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Pesche voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs heeft te maken met o.a. de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes wordt al bezorgd vanaf €5,6.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie kunt u al bestellen vanaf €4,05.
 • Een thuisbezorgde daghap als Stamppot andijvie kunt u al bestellen vanaf €6,85.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Harira, iets te drinken en een dessert als Appeltaart als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Couvin voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Couvin
 • Centrale postcode: 5660

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Appelcompote met vanille
 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Ertwensoep met rookworst
 • Gehaktballen in uienjus
 • Witlofschotel met ham

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Pesche regelen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst wat voor maaltijdservice klopt met uw wensenlijstje. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk beschikbare bezorgdiensten en kies een geschikte. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste leveranciers bieden een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kan men eenvoudignog een bestelling doen. Dikwijls kan dit telefonisch, via een menulijst, of online. De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met plusminus 20 maaltijden. Bij diepvries hebt u de keuze uit 90+ blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees en Hamburger met barbecuesaus, grove appelcompote met rozijnen en gebakken aardappelblokjes. Daardoor zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als men deze ook zelf besteld heeft. Via een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Bij vriesvers spreken we van om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten is cruciaal voor uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige senioren of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over gemalen, natriumarm, glutenvrij, zoutarm en ook vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Pesche. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit