Maaltijdservice Melsen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Melsen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Melsen? D.m.v. www.maaltijdbutler.be vergelijkt u eenvoudig alle organisaties die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of opwarmmaaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €5,15 per maal. Aanschuiven voor Koolvis met mosterdsaus, prei en gekookte aardappelen of Gestoofde vis, gemengde groenten en gekookte aardappelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijddienst in Melsen beschikt u over uitstekende gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteMerelbeke
RecensieBezorging aan huis
Postcode9820
Prijs per gerecht€5,9
Vaak bestelde maaltijdPrei-gehaktschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Melsen

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Melsen. Denk aan belangrijke partijen als Foodbag en/of 0. Echter, ook heel lokaal zijn er allerlei initiatieven en zorginstellingen. Iedere service wordt bestempeld door een eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door onze tool kan u de services eenvoudig naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval voorkeuren als bijv. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Melsen? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Melsen. Een redding voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste leveranciers hebben ook een speciale boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier krijgt men zonder moeite belangrijke boodschappen als ontbijtproducten en afwasborstel. Meestal kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Melsen vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Melsen? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn talloze soorten maaltijden die rijmen met uw situatie voedingspatroon. Wat te denken van Kip Kerriesaus Met Rijst of Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen? Op deze pagina ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Merelbeke. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls kunt een voor een lage prijs gezonde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelenproeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Melsen voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van aspecten als de organisatie, het totale assortiment, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree vindt u vaak al vanaf €5,4.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kippenbout Groentenkrans Met Puree kunt u al bestellen vanaf €4,5.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Macaronischotel bolognese kan je kopen vanaf €6,85.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Mosterdsoep, een extra salade en iets lichts zoals Vanille/Kersen mousse na. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Merelbeke voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Kip, worteltjes, aardappelpuree
 • Roerei met spinazie à la crème
 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Alaska-koolvis in mosterdsaus
 • Varkenshaas boontjes schotel

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Melsen regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst welk type opwarmmaaltijd matcht met uw wensenlijstje. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk aangeraden aanbieders en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de verstrekkers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kan men zonder moeite nog een bestelling doen. Dikwijls kan dat door te bellen, via een menulijst, of met de computer. De maaltijden voor ouderen worden doorgaans aan huis gebracht via een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met ruwweg 20 maaltijden. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 90+ blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje is er vaak een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Penne pesto, kip, groene groenten of Javaanse kip five-spices, mihoen goreng. Hiermee zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de menulijsten kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse assortiment wekelijks. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel is essentieel. Diverse bejaarden of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om zoutarm, natriumarm, gemalen, glutenvrij of juist eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Melsen. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit