Maaltijdservice Munte

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Munte voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Munte? Geholpen door www.maaltijdbutler.be doorzoekt u gemakkelijk alle aanbieders die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of een dagvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €4,45 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gehakt, prei, aardappelpuree of Blinde vink in jus, rode bietjes en gekruide aardappelpartjes? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdendienst in Munte profiteert u van verse maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteMerelbeke
ErvaringBezorging tot in de keuken
Postcode9820
Gemiddelde kosten€5,91
Nummer 1-maaltijdGehaktballetjes in uienjus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Munte

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Munte. Bijvoorbeeld interessante partijen als HelloFresh en/of 0. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor prima instellingen en sociale voorzieningen. Elke aanbieder heeft zo zijn eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van onze vergelijker kan u de leveranciers gemakkelijk met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel dan eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er speciale voorkeuren zoals bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Munte? Dat hoeft niet erg te zijn! Flink wat cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Later worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Lang houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Munte. Perfect voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal georganiseerd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere firma’s faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor ouderen. In dat geval haalt men zonder moeite praktische of verse producten als chocolade vla en peren. Dikwijls kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Munte vergelijken

Af en toe profiteren van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Munte? Of prefereert u de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit veel verschillende menu’s die rijmen met uw eisen voedingspatroon. Wat dacht u van Dieet Vol Au Vent Puree of Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie? Op deze pagina treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Merelbeke. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls kunt een voor een lage prijs heerlijke bereide gerechten met veel groenten en weinig zout testen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Munte voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt heeft te maken met o.a. het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus vindt u vaak al vanaf €5,35.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €4,5.
 • Een thuisbezorgde daghap als Boeren kippenragout en aardappelpuree met tuinkruiden kunt u al laten bezorgen vanaf €7,15.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Roomsoep, extra groenten en iets lichts zoals Chocolademousse achteraf. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Merelbeke voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Koolvis, broccoli, kruidenpuree
 • Varkensvlees met appel in saus
 • Macaroni, groenten-tomatensaus
 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Bloemkool cordonbleu schotel

Plekken in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Munte aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Bedenk eerst welke vorm van een maaltijdservice rijmt met uw eisen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk aangesloten leveranciers en maak een keuze. Let met name op de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De bekende dienstverleners verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kunt u supersnel een nieuwe menulijst invullen. Meestal kan dit via telefoon, door de menukaart in te vullen, of online. De gerechten worden doorgaans aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met pakweg 30 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 70 – 150 blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Gebonden kerrie-champignonsoep of Kiptajine. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden vaak door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Veel ouderen of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met natriumarm, lactosevrij, glutenvrij, gemalen of misschien veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Munte. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit