Maaltijdservice Lemberge

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lemberge voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Lemberge? Middels www.maaltijdbutler.be ontdekt u supersnel alle bezorgers in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een thuismaaltijd die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €5,40 per maal. Ouderwets genieten van Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree of Kipsaté, atjar, sambalboontjes en nasi? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Lemberge beschikt u over ambachtelijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteMerelbeke
Waarom bestellen?Altijd verse ingrediënten
Postcode9820
Maaltijd prijs€5,89
Vaak bestelde maaltijdGehakt in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Lemberge

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Lemberge. Neem bijv. populaire firma’s als Colruyt en Spar. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij prima organisaties en speciale eetpunten. Iedere optie hanteert een eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de firma’s rustig naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er dieetwensen zoals vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Lemberge? Ook dan bent u welkom! Nogal wat cateraars en traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Nadien wordt het eten snel teruggekoeld. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lemberge. Perfect voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders hebben daarnaast een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo koop men probleemloos de boodschappen zoals dieetproducten en falafel burger. Veelal gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Lemberge vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Lemberge? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit relatief veel menu’s die overeenstemmen met uw eisen en mogelijke diëten. Denk maar aan Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. of Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij? Hieronder vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Merelbeke. Let ook goed op het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt een voor een lage prijs vers bereidde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lemberge voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs komt tot stand door o.a. de aanbieder, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin wordt al bezorgd vanaf €4,85.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei is beschikbaar vanaf €4,4.
 • Een warme dagschotel als Bami goreng bestelt u vanaf €5,9.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Harira, extra groenten en een dessert als Zabaglione om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Merelbeke voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kip tikka massala, basmatirijst
 • Vegetarische balletjes in saus
 • Tagliatelle, kip, paddestoelen
 • Pannenkoeken met appelvulling
 • Eendenvlees in zoetzure saus

Plekken in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lemberge bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na welke vorm van een thuismaaltijd klopt met uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste dienstverleners hanteren een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kan men gemakkelijkeen nieuwe bestelling doorgeven. Vaak doet u dat via de telefoon, via de papieren bestellijst of met de tablet. De maaltijden worden in de regel bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met pakweg 25 gerechten. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Rundersukade met vleesjus, gekookte aardappelen, stoofpeertjes of Zomerse kip met amandel, sperziebonen paprikamiz en basmatirijst. Daardoor zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Middels een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Koelvers: elke week. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor uw energie en levenslust. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om natriumarm, lactosevrij, glutenvrij, gemalen en niet te vergeten eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Lemberge. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit