Maaltijdservice Hellebecq

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hellebecq voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Hellebecq? Geholpen door deze website vergelijkt u eenvoudig alle bezorgers in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of een vriesverse gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €3,85. Aan tafel voor Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje of Gebakken zalmfilet met Normandische saus. Bladspinazie. Aardappelpuree met bieslook? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Geen probleem! Via de maaltijddienst in Hellebecq krijgt u smaakvolle gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteSilly
ReactieTijdbesparend en lekker
Postcode7830
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,59
Populaire maaltijdMacaronischotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Hellebecq

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Hellebecq. Denk aan erkende leveranciers als Foodbag en/of Ekomenu. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij prima leveranciers en wijkrestaurants. Elke leverancier onderscheidt zich door z’n eigen productaanbod en voorwaarden. Aan de hand van deze website kunt u derhalve de bedrijven snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren als o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Hellebecq? Ook dan bent u welkom! Opvallend veel cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hellebecq. Vaak toegepast door bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In de regel gedaan door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel aanbieders voorzien in een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor bestelt men snel belangrijke boodschappen als zoetwaren en krentenbrood. Doorgaans kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Hellebecq vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Hellebecq? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden veel verschillende seniorenmaaltijden die voldoen aan uw wensen en diëten/allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Hutsepot Met Rookworst En Spek of Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli? Via onze vergelijker bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Silly. Overweeg ook altijd het proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig uitstekende bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten testen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hellebecq voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van elementen als het bedrijf, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Kipgyros Rijst is er al voor €4,55.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen kan je kopen vanaf €5,2.
 • De daghap voor ouderen als Limburgs zuurvlees. Snijbonen. Gebakken aardappelblokjes bestelt u vanaf €6,1.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Veloutésoep, extra groenten en iets lichts zoals Yoghurt om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Silly voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Aspergesoep met zalm
 • Verse waldorfsalade
 • Stamppot boerenkool
 • Verse worst in jus
 • Nasi babi pangang

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hellebecq aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst wat voor categorie seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de populaire leveranciers en maak een keuze. Let met name op het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende aanbieders hanteren een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u dagelijks nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders kan dit via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of online. De thuismaaltijden worden gemiddeld genomen tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met ruwweg 25 menu’s. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle services voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsZalmfilet in botersaus of Bami babi pangang. Hierdoor kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat u deze besteld heeft. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Verse voeding vormt de basis voor uw energie en levenslust. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel senioren of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, natriumarm of misschien vloeibaar, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Hellebecq. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit