Maaltijdservice Gondregnies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gondregnies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Gondregnies? Door middel van onze vergelijker vindt u eenvoudig alle leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €5,15. Flink uitpakken met Gehaktbal, spinazie a la crème en aardappelpartjes met peterselie of Sukadelapje in jus? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Gondregnies geniet u van ambachtelijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteSilly
BeoordelingEen verademing
Postcode7830
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,57
Geliefde maaltijdKip tandoori

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Gondregnies

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Gondregnies. Denk aan landelijke firma’s als Marley Spoon en Aldi. Echter, ook heel lokaal ontstaan er verschillende aanbieders en zorginstellingen. Iedere service heeft zo z’n eigen keuken en voorwaarden. Middels de maaltijdservice-vergelijker kan u de leveranciers eenvoudig naast elkaar bekijken. Het kiezen van een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u bepaalde wensen zoals bijv. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Gondregnies? Er is gelukkig een alternatief. Best veel traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Hierna wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gondregnies. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak op touw gezet door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal organisaties voorzien in een handige boodschappendienst voor ouderen. In dat geval krijgt u direct verse of handige boodschappen als kruidenkaas en jong belegen kaas. In algemene zin gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Gondregnies vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Gondregnies? Of zoekt u de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn vele maaltijdservices die passen bij uw uw wensenlijstje en menu voorkeuren. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree of Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli? Op deze pagina treft u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Silly. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker kunt u extra voordelig heerlijke bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelenproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gondregnies voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door bijvoorbeeld de leverancier, het type gerecht en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij wordt al bezorgd vanaf €6,45.
 • Een vriesverse maaltijd als Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen kan je kopen vanaf €4,5.
 • De daghap voor ouderen als Runderlapje in champignonsaus is er al vanaf €6,5.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Pindasoep, iets te drinken en iets lichts zoals Spekkoek om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Silly voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Pannenkoekenschotel
 • Boerengehaktschotel
 • Runderlever in saus
 • Gepofte aardappels
 • Kippenbout in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gondregnies aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst welk soort seniorenmaaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk aangesloten aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste maaltijd-verzorgers bieden een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u direct weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dit via de telefoon, met behulp van de menulijst, of email / internet. De thuismaaltijden worden gemiddeld genomen tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 25 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 90+ blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke aanbieders bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Nasi babi pangang of Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel. Hierdoor kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden worden meestal door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Koelvers: elke week 2 keer. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige ouderen of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan zoutarm, gemalen, natriumarm, lactosevrij of juist vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Gondregnies. Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit