Maaltijdservice Graty

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Graty voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Graty? Middels deze pagina bekijkt u gemakkelijk alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of dagverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €5,35 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Boeuf stroganoff, witte rijst, sperziebonen en Kalfsgehaktballetjes in jus. Stamppot zoete aardappel? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Graty beschikt u over ambachtelijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteSilly
Waarom bestellen?Bespaart me veel tijd
Postcode7830
Gemiddelde prijs€5,58
Geliefde maaltijdNasi goreng

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Graty

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Graty. We hebben het over belangrijke aanbieders als Marley Spoon en Traiteur Goossens. Ook in de gemeente zelf ontstaan er tal van partijen en verswinkels. Elke service levert een heel eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door middel van www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bezorgdiensten gemakkelijk naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er speciale voorkeuren als bijvoorbeeld gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Graty? Er kan meer dan u denkt! Nogal wat traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Later wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven voedingswaarden optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Gezond en lekker
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Graty. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal services voorzien in een premium boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval koop u snel de supermarktartikelen als halfvolle yoghurt en falafel burger. Normaliter kosteloos bezorgd wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Graty vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Graty? Of houdt u juist van de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden allerlei thuismaaltijden die overeenstemmen met uw situatie en menu voorkeuren. Wat te denken van Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen of Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje? Op deze pagina treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Silly. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Doorgaans kunt u extra voordelig vers bereidde bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Graty voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door onderdelen als de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie is beschikbaar vanaf €5,4.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree bestelt u vanaf €5,4.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Moussaka, aubergine, courgette, aardappelschijfjes wordt al bezorgd vanaf €6,45.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Avocadosoep, extra groenten en iets lichts zoals Dulce de leche om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Silly voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Aspergesoep met zalm
 • Gekookte aardappels
 • Gegrilde kippenpoot
 • Parijse worteltjes
 • Push Up Meatballs

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Graty aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast wat voor soort maaltijdservice klopt met uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk beschikbare maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het aanbod, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende maaltijdservices bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met goede leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men dagelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk is dat mogelijk telefonisch, met behulp van de menulijst, of via de website. De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 20 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 75 – 125 blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Hachee met rodekool en witte rijst en Gepaneerde kipstukjes. Hiermee zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden meestal door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over glutenvrij, zoutarm, gemalen, natriumarm en ook veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Graty. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit