Maaltijdservice Aische-En-Refail

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Aische-En-Refail voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Aische-En-Refail? Middels deze website doorzoekt u gemakkelijk alle bedrijven in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of opwarmmaaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €3,95 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kippenbout in jus of Visfilet, worteltjes doperwten mix en aardappelpuree? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Aische-En-Refail beschikt u over voedzame gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteEghezée
RecensieOok voor diëten
Postcode5310
Gemiddelde menuprijs€5,8
Vaak gekozen maaltijdGebakken witvis

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Aische-En-Refail

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Aische-En-Refail. Bijvoorbeeld grote organisaties als HelloFresh of Lidl. Maar ook op regionaal niveau zien we prima initiatieven en sociale voorzieningen. Elke service wordt gekenmerkt door een “eigen” menu en voorwaarden. Dankzij onze vergelijker kan u daardoor de firma’s overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren zoals o.a. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Aische-En-Refail? Geen probleem! Een aanzienlijk deel van de traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Daarna wordt het eten snel teruggekoeld. Zo blijven voedingswaarden ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Lang houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Aische-En-Refail. Een prima oplossing voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheideneservices hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor haalt men gelijk broodnodige boodschappen als volle melk of kwark. Normaal gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Aische-En-Refail vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Aische-En-Refail? Of prefereert u vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een hoop opwarmmaaltijden die matchen met uw voorkeuren en voedingsadvies. Genieten van de lekkerste gerechten als Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes of Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree? Onderstaand vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Eghezée. Onze tip: begin met een proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen vers bereidde bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Aische-En-Refail voor ouderen variëren nogal. De prijs wordt gevormd door factoren als de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel is er al voor €4,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje wordt al bezorgd vanaf €5,5.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Macaronischotel bolognese kunt u al laten bezorgen vanaf €7,25.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Uiensoep, een stukje fruit en een dessert als Tiramisu mousse om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Eghezée voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Beste bereide maaltijden

 • Groentesoep
 • Kerriesoep
 • Macaroni
 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst
 • Rode bieten met een speklap en jus

Steden in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Aische-En-Refail aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na wat voor soort kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk professionele bezorgdiensten en selecteer er een. Check vooral het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele dienstverleners bieden een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kan men zonder moeite weer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dit via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of via internet. De thuismaaltijden worden gemiddeld genomen geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 30 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje treft men een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Champignonroomsoep of Kalkoenmedaillons met kerriesaus. Mexicomix. Gekookte aardappelen. Hierdoor krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment 2 wekelijks. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd heeft invloed op een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Sommige ouderen of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om natriumarm, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm of juist vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Aische-En-Refail. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit