Maaltijdservice Vollezele

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vollezele voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Vollezele? Door gebruik te maken van onze vergelijker ontdekt u probleemloos alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een dagvers maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Nu al voor €3,75 per maaltijd. Genieten van Spinazie à la crème met champignons en Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijddienst in Vollezele smult u weer van de lekkerste gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteGalmaarden
ReactieHoud me fit en vitaal
Postcode1570
Gemiddelde prijs€5,97
Geliefde maaltijdZalmfilet in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Vollezele

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Vollezele. We hebben het over grote bedrijven als Marley Spoon of Home Cuisine. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor interessante partijen en verswinkels. Elke service wordt gekenmerkt door een eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Middels deze website kan u de aanbieders rustig op een rijtje zetten. De keuze maken voor een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Vollezele? Er kan meer dan u denkt! Meer en meer traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later wordt het eten snel teruggekoeld. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Vol van smaak
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vollezele. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal verzorgd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere firma’s hanteren ook een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee bestelt u zonder moeite broodnodige boodschappen als halfvolle yoghurt en zuivelproducten. Normaliter gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Vollezele vergelijken

Houdt u van een complete diepvriesmaaltijd in Vollezele? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit veel verschillende soorten maaltijden die voldoen aan uw wensen en eventuele dieet. U kunt denken aan Kippenbout Met Appelmoes En Puree of Kaasburger Met Spinazie En Puree? Op maaltijdbutler.be ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Galmaarden. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan vers bereidde bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelenproeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vollezele voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van elementen als de leverancier, het totale assortiment, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen bestelt u vanaf €4,5.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree is er al voor €3,8.
 • De daghap voor ouderen als Slavink met jus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen bestelt u vanaf €5,85.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Kimchi jjigae, een extra salade en voor de volledigheid een Yoghurt als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Galmaarden voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Beste bereide maaltijden

 • Gegrilde paprika
 • Bruine bonensoep
 • Aardappelgratin
 • Chicken Lunges
 • Nasi kip saté

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vollezele aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst welke vorm van een opwarmmaaltijd rijmt met uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de aangeraden maaltijdservices en kies een geschikte. Let met name op de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de leveranciers geven een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kan men zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dit via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of via internet. De menu’s worden in algemene zin geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 30 menu’s. Als we het hebben over diepvries is het assortiment beperkt tot 70 – 150 vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer leveranciers komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Rundervink in jus met stamppot broccoli of Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat. Zodoende zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Binnen het koelverse segment 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over natriumarm, zoutarm, gemalen, lactosevrij en niet te vergeten vloeibaar, vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Vollezele. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit