Maaltijdservice Tollembeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tollembeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Tollembeek? Middels onze tool doorzoekt u overzichtelijk alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een opwarmmaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €5,00 per persoon. Flink uitpakken met Sucadelapje met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen of Aspergeragout met mini krieltjes met peterselie? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdendienst in Tollembeek geniet u van heerlijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteGalmaarden
RecensieSnel en eenvoudig bestellen
Postcode1570
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,96
Populaire maaltijdKabeljauw in kruidensaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Tollembeek

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die actief zijn in Tollembeek. We hebben het over belangrijke bezorgers als Yumbel en/of Colruyt. Echter, ook heel lokaal ontstaan er tal van instanties en wijkrestaurants. Elke optie wordt bestempeld door z’n eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Via de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de organisaties op uw gemak op een rijtje zetten. Het selecteren van een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er bepaalde wensen zoals bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Tollembeek? Dat is niet erg! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Nadien wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tollembeek. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter georganiseerd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse aanbieders voorzien in een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Zo krijgt men eenvoudig de supermarktartikelen als scharreleieren of sinaasappelsap. Normaal kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Tollembeek vergelijken

Houdt u van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Tollembeek? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit een groot aantal thuismaaltijden die in lijn zijn met uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt denken aan Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel of Hutsepot Met Rookworst En Spek? Onderstaand treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Galmaarden. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling gezonde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tollembeek voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd hangt af van zaken als de maaltijdservice, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Kippenbout Groentenkrans Met Puree vindt u vaak al vanaf €4,7.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Hamburger Witloof Aardappelen vindt u vaak al vanaf €3,8.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Babi ketjap, mihoen goreng wordt al bezorgd vanaf €7,05.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Ciorbă, iets te drinken en om het compleet te maken Appeltaart achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Galmaarden voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Zuurkoolstamppot
 • Zalm in roomsaus
 • Penne carbonara
 • Burpee Chicken
 • Pasta Venetia

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Tollembeek regelen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na wat voor type ouderenmaaltijd past bij uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk meest gekozen leveranciers en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste maaltijdservices hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u elke dag een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls doet u dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of online. De maaltijden voor thuis worden veelal geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met om en nabij de 20 gerechten. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 70+ vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Omeletstukjes in pangangsaus, sajoer lodeh en bami goreng en Lekkerbekje met tomatensaus en een rijst-groenteschotel. Op die manier zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van de menulijsten kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden vaak door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: om de 3 dagen. Het vriesverse assortiment om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Gezond en vers eten is cruciaal voor een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om zoutarm, gemalen, natriumarm, glutenvrij en niet te vergeten vloeibaar, veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Tollembeek. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als u te maken heeft met coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit