Maaltijdservice Drongen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Drongen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Drongen? Middels onze tool achterhaalt u probleemloos alle services in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €3,75 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kippenboutje in tuttifrutti, babyworteltjes en gefrituurde aardappelpartjes of Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijddienst in Drongen ontvangt u verse maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteGent
RecensieNiet meer naar de winkel
Postcode9031
Gemiddelde kosten€5,95
Nummer 1-maaltijdBloemkoolsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Drongen

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Drongen. Bijvoorbeeld veel gekozen services als Delhaize of Dienstenthuis.be. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor verschillende initiatieven en verswinkels. Elke service levert z’n eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van onze tool kan u daarom de bezorgdiensten gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er voorkeuren zoals bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Drongen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Best veel traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Drongen. Ideaal voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven hebben ook een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee bestelt u direct belangrijke boodschappen als snoeptomaatjes of filet americain. Gewoonlijk gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Drongen vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Drongen? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden flink wat maaltijdservices die matchen met uw omstandigheden en menu voorkeuren. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree en Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard.? Aan de hand van deze website ziet u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Gent. Bekijk goed het proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs de lekkerste bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelenproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Drongen voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van zaken als de leverancier, herkomst ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree vindt u vaak al vanaf €4,7.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree kan je kopen vanaf €4,75.
 • Een warme dagschotel als Raapstelen stamppot kunt u al laten bezorgen vanaf €6,65.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Tom kha kai, extra groenten en iets lichts zoals Panna cotta na. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Gent voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Stoofpotje rundvlees
 • Gestoofde spitskool
 • Andijvie a la creme
 • Kip korma, rijstmix
 • Hutspot, rundvlees

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Drongen bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na welke vorm van een seniorenmaaltijd past bij uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk professionele maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u overzichtelijk nog een bestelling doen. Gewoonlijk doet u dat door even te bellen, met behulp van de menukaart, of via internet. De maaltijden voor thuis worden dikwijls tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 15 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 90+ vaste menu’s. Met een tafeltje dekje gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer dienstverleners hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Vissersstoofpotje met basilicumsaus, worteltjes en witte rijst of Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree. Zo zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe werkt de bezorging?

De verse maaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment wekelijks. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Verse voeding heeft invloed op uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Veel ouderen of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Hierom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om glutenvrij, gemalen, natriumarm, lactosevrij en ook koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Drongen. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit