Maaltijdservice Wondelgem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wondelgem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Wondelgem? Middels onze vergelijker doorzoekt u supersnel alle services die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of kant-en-klaar maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,95 per maaltijd. Flink uitpakken met Kruudmoes met gortepap of Lekkerbekje met tomatensaus en rijst-groenteschotel? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdendienst in Wondelgem geniet u van verse maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteGent
RecensieWat een uitkomst
Postcode9032
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,96
Vaak bestelde maaltijdDoperwtensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Wondelgem

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Wondelgem. Denk aan interessante aanbieders als 15Gram en/of 0. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij tal van instanties en restaurants. Elke service heeft zo een eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij deze pagina kunt u de firma’s overzichtelijk naast elkaar zetten. Uitkomen bij een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met speciale voorkeuren zoals onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Wondelgem? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Later worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Lang houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wondelgem. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel aanbieders hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier koop u direct verse of handige boodschappen als vers fruit of kaas extra belegen montbeliarde. Normaal gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Wondelgem vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Wondelgem? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden? Of heeft u liever een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn diverse bezorgmaaltijden die aansluiten bij uw gesteldheid en menu voorkeuren. Denk maar aan Macaroni Ham Kaassaus en Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes? Hieronder ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Gent. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling verse bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wondelgem voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht heeft te maken met o.a. het bedrijf, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Kip Op Grootmoeders Wijze is er al vanaf €5,6.
 • Vriesverse maaltijd als Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne vindt u vaak al vanaf €3,75.
 • Een warme daghap voor senioren als Kipfilet in uienjus. Andijviestamppot kan je kopen vanaf €6,6.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Fasolada, iets te drinken en iets lichts zoals Bananenvla om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Gent voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Beste bereide maaltijden

 • Kipfilet in roomsaus
 • Kip Andorra schotel
 • Gebakken aardappels
 • Ribkarbonade in jus
 • Gehakt in roomsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wondelgem aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst wat voor type ouderenmaaltijd matcht met uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdservices en kies een geschikte. Let met name op de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste services stunten met een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kan men gemakkelijkeen nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls kan dit via de telefoon, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De maaltijden voor senioren worden dikwijls tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met circa 15 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 80+ vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Reepjes kippenvlees in jus en Omelet in saus. Zodoende ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om natriumarm, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij of misschien veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Wondelgem. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als u te maken heeft met coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit