Maaltijdservice Mariakerke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mariakerke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Mariakerke? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u snel en simpel alle leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of dagverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €5,00 per maal. Aanschuiven voor Spaghetti bolognese en Gentse Waterzooi? Maar lukt zelf koken niet meer? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Mariakerke profiteert u van verse maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteGent
ErvaringHoef niet meer te koken
Postcode9030
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,94
Geliefde maaltijdKreeftensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Mariakerke

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Mariakerke. U kunt denken aan veel gekozen firma’s als Colruyt of Intermarché. Maar ook lokaal ontstaan er verschillende instanties en slagerijen. Iedere partij biedt zijn eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Aan de hand van onze tool kan u daarom de bezorgdiensten snel en makkelijk naast elkaar zetten. Een keuze maken voor de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren zoals lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Mariakerke? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Meer en meer cateraars en traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten snel teruggekoeld. Zo blijven smaak en vitamines beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mariakerke. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaal gedaan door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verschillende organisaties hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee haalt u direct verse of handige boodschappen als appelsap en achterham. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Mariakerke vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Mariakerke? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse maaltijden? Of heeft u liever een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit talloze soorten maaltijden die rijmen met uw voorkeuren en menu voorkeuren. Zelf maaltijden online bestellen als Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst of Penne Pesto Kip Wokgroenten? Via onze vergelijker ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Gent. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Dikwijls kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling verse bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mariakerke voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van bijvoorbeeld de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie kunt u al laten bezorgen vanaf €4,8.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree wordt al bezorgd vanaf €5,25.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Boeren kippenragout en aardappelpuree met tuinkruiden is er al vanaf €6,85.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Minestronesoep, een extra salade en iets fris zoals Dame blanche na. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Gent voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Draadjesvlees in jus
 • Spinazie a la creme
 • Rode kool met appel
 • Heldere kippensoep
 • Maaltijdpoffertjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mariakerke aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst wat voor thuismaaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk aangesloten maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Bekijk met name de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele services bieden een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kan men gelijk nog een bestelling doen. Steeds vaker kan dit via de telefoon, door gerechten in te vullen, of online. De maaltijden voor senioren worden in de regel thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 25 maaltijden. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 70+ vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke aanbieders gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Zalmfilet gebakken met tomatensaus, bladspinazie en aardappelpuree en Kipfilet in saus. Daardoor zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Binnen het koelverse segment elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd vormt de basis voor een goede balans en energie. De warme schotel is essentieel. Veel ouderen of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Denk aan gemalen, glutenvrij, lactosevrij, natriumarm en ook veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Mariakerke. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit