Maaltijdservice Sint-Amandsberg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Amandsberg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Amandsberg? Geholpen door maaltijdbutler.be bekijkt u overzichtelijk alle leveranciers die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of een koelverse maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €4,90. Smullen van Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen en Lamsbout in honingsaus, witlof ham/kaas, krieltjes, peterselie? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Sint-Amandsberg geniet u van ambachtelijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteGent
ReactieEen verademing
Postcode9040
Gemiddelde kosten€5,97
Meest gekozen maaltijdKaaskroketjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Sint-Amandsberg

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Sint-Amandsberg. Denk aan erkende organisaties als Vlotter of Carrefour. Maar ook op regionaal niveau zijn er prima instanties en verswinkels. Elke partij levert een eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker kan u de aanbieders probleemloos naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er dieetwensen zoals o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Amandsberg? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Opvallend veel traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Amandsberg. Een redding voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel organisaties voorzien in een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier koop u gelijk nuttige boodschappen zoals vanillevla of vanillevla. Meestal gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Sint-Amandsberg vergelijken

Liefhebber van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Sint-Amandsberg? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit meerdere type aanbieders die aansluiten bij uw gesteldheid en menu voorkeuren. Wat te denken van Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes of Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen? Op maaltijdbutler.be treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Gent. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kunt u extra voordelig heerlijke bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Amandsberg voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht hangt af van onderdelen als de maaltijdservice, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree vindt u vaak al vanaf €6,05.
 • Vriesverse maaltijd als Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel kunt u al laten bezorgen vanaf €3,65.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Schnitzel met gebakken aardappels bestelt u vanaf €7,35.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Bietensoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Panna cotta om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Gent voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Kip in zoetzure saus
 • Jumping Jack Salmon
 • Boerengehaktschotel
 • Varkenslapje in jus
 • Prei-gehaktschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Amandsberg bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst wat voor categorie maaltijdservice in overeenkomst is met uw gesteldheid. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de beschikbare maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Check vooral het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele services werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kunt u gemakkelijkeen nieuwe bestelling plaatsen. Bij veel aanbieders kan dit via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of online. De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk thuisbezorgd middels een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst van zo’n 15 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 70 – 150 vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle services gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Gekarameliseerde witlof en Kruudmoes met gortepap. Zodoende kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels een speciale menukaart kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat 2 wekelijks. Vriesvers: om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Sommige ouderen of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over zoutarm, gemalen, natriumarm, glutenvrij en ook koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Sint-Amandsberg. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit