Maaltijdservice Passendale

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Passendale voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Passendale? Door gebruik te maken van deze website achterhaalt u moeiteloos alle bezorgers die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of een kant-en-klaar maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €3,90 per keer. Smullen van Kipfilet in uienjus. Andijviestamppot of Zalm met botersaus, bloemkool à la crème en gele rijst? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Passendale ontvangt u vers bereidde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteZonnebeke
BeoordelingPerfecte oplossing
Postcode8980
Gemiddelde menuprijs€5,92
Maaltijd-topperKipschnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Passendale

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die actief zijn in Passendale. U kunt denken aan erkende services als Viangro of Colruyt. Echter, ook heel lokaal zijn er tal van initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Iedere aanbieder levert een eigen aanbod en voorwaarden. Middels de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de aanbieders overzichtelijk naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een solide aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren zoals onder andere gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Passendale? Er is een oplossing! Opvallend veel traiteurs voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Kleine en grote porties
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Passendale. Een redding voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Op die manier krijgt u gelijk praktische of verse producten als zoetwaren of karnemelk. Vaak kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Passendale vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Passendale? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden flink wat leveranciers die overeenstemmen met uw gesteldheid en menu voorkeuren. Denk maar aan Dieet Vol Au Vent Puree of Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree? Verderop ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Zonnebeke. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls kunt u tegen een zeer scherpe prijs uitstekende bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Passendale voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van o.a. de leverancier, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree is verkrijgbaar vanaf €6.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree kunt u al bestellen vanaf €3,75.
 • Een thuisbezorgde daghap als Babi ketjap, bami kunt u al bestellen vanaf €7,05.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Champignonsoep, een extra salade en een dessert als Aardbeien na. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Zonnebeke voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Rundersaucijs in jus
 • Schnitzel pepersaus
 • Varkensfilet in jus
 • Spagheti carbonara
 • Flensjes met fruit

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Passendale aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst wat voor type ouderenmaaltijd past bij uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Let met name op het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele services.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men gelijk weer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dit via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of online. De bezorgmaaltijden worden in algemene zin bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met pakweg 20 gerechten. Bij diepvries kunt u kiezen uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met één maaltijd per dag. Soms is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Vegetarische cordon bleu met vegetarische jus, aardappelpuree, gemengde groenten en Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst. Hierdoor krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat om de 3 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten is cruciaal voor een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel is essentieel. Veel ouderen of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld glutenvrij, gemalen, natriumarm, zoutarm of wellicht vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Passendale. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit