Maaltijdservice Geluveld

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Geluveld voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Geluveld? Middels onze tool vergelijkt u overzichtelijk alle services in de buurt! Warm geleverd, of diepvriesmaaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €4,35 per gerecht. Aan tafel voor Sukadelapje in jus, sperziebonen en aardappelpuree en Dieet Kippenworst Spinazie Puree? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Geen probleem! Door middel van de maaltijddienst in Geluveld smult u weer van vers bereidde maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteZonnebeke
ReactieBestel het voor mijn ouders
Postcode8980
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,91
Vaak bestelde maaltijdGarnalensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Geluveld

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die actief zijn in Geluveld. Neem erkende leveranciers als Foodbag en/of Delimeal. Echter, ook heel lokaal zien we verscheidene leveranciers en zorginstellingen. Iedere service heeft weer een eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij deze website kan u daarom de bezorgdiensten op uw gemak naast elkaar zetten. De keuze maken voor de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er bepaalde wensen als bijv. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Geluveld? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Erg veel traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna wordt het eten snel teruggekoeld. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Geluveld. Een prima oplossing voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste bedrijven bieden ook een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval krijgt men direct verse of handige boodschappen als bananen en crackers. Vaak gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Geluveld vergelijken

Liefhebber van een complete diepvriesmaaltijd in Geluveld? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit velerlei bezorgmaaltijden die aansluiten bij uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt denken aan Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree of Dieet Rundstong Tomatensaus Puree? Verderop vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Zonnebeke. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Geluveld voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door bijvoorbeeld de aanbieder, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel wordt al bezorgd vanaf €4,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel kan je kopen vanaf €4,75.
 • Een daghap aan huis als Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,8.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Phở, een stukje fruit en voor de volledigheid een Cranachan achteraf. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Zonnebeke voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Shoarma met zuurkool
 • Pasta/tonijnschotel
 • Varkenssteak in jus
 • Geglaceerde wortel
 • Witlof ovenschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Geluveld regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst welk type ouderenmaaltijd in lijn is met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk beschikbare maaltijdservices en geef de voorkeur door. Bekijk met name het assortiment, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote services werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kan men gelijk nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dit per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De maaltijden voor senioren worden in algemene zin bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 25 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Nasi babi ketjap of Vegetarische pastaschotel met tomaten. Hierdoor kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: om de 3 dagen. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Verse voeding bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Sommige senioren of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om gemalen, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij of vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Geluveld. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit