Maaltijdservice Zandvoorde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zandvoorde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Zandvoorde? D.m.v. www.maaltijdbutler.be vergelijkt u overzichtelijk alle bezorgers in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of kant-en-klaar maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €4,45 p.p. Aan tafel voor Runderlapje in jus, spruitjes en aardappelpartjes met peterselie of Maaltijdpoffertjes? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Zandvoorde krijgt u verse maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteZonnebeke
ReactieGeen gedoe meer
Postcode8980
Maaltijd prijs€5,93
Meest gekozen maaltijdSperziebonen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Zandvoorde

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Zandvoorde. Neem grote aanbieders als Delhaize en Foodbag. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor interessante instellingen en zorginstellingen. Elke service biedt z’n eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door maaltijdbutler.be kan u de leveranciers gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren als onder andere gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Zandvoorde? Er is een oplossing! Legio traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Vervolgens worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven structuur en smaak gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zandvoorde. Een redding voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Diverse organisaties beschikken over een premium boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor haalt u zonder moeite nuttige boodschappen zoals keukenpapier of scharreleieren. Dikwijls zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Zandvoorde vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Zandvoorde? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een hoop bezorgmaaltijden die kloppen met uw wensen en mogelijke allergieën. Neem nu Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree of Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Zonnebeke. Onze tip: begin met een proefpakket. Steeds vaker kunt u extra voordelig de lekkerste bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zandvoorde voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht komt tot stand door onderdelen als de maaltijdservice, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,45.
 • Vriesverse maaltijd als Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix vindt u vaak al vanaf €4,7.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes is beschikbaar vanaf €6,45.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Okrosjka, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Haagse bluf als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Zonnebeke voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Varkenslapjes in jus
 • Indisch gehaktbrood
 • Raapstelen stamppot
 • Stroganoff du chef
 • Naturel-pannenkoek

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zandvoorde regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst welk type kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw eetpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk gespecialiseerde leveranciers en maak een keuze. Let goed op het aanbod, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote dienstverleners werken met een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met alle leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kunt u wekelijks een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen kan dit via telefoon, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De seniorenmaaltijden worden dikwijls bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 20 menu’s. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 75 – 125 blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke aanbieders werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Boereworst Met Wortelstamppot of Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree. Hierdoor ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van elke week. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Gezond en vers eten draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel bejaarden of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, natriumarm en niet te vergeten eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Zandvoorde. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit