Maaltijdservice Beselare

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Beselare voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Beselare? Dankzij onze vergelijker achterhaalt u eenvoudig alle bezorgers die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of een vriesverse gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Nu al voor €5,60. Genieten van Runderhamburger, uienjus, witlof, gekookte aardappelen en Kip in roomsaus? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Beselare beschikt u over complete gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteZonnebeke
ReactieIdeaal voor mijn ouders
Postcode8980
Gemiddelde kosten€5,9
Vaak bestelde maaltijdPreiroomsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Beselare

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de regio van Beselare. Bijvoorbeeld populaire aanbieders als Delhaize of Meal-Story. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich prima organisaties en speciale eetpunten. Elke leverancier wordt gekenmerkt door een “eigen” type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via onze tool kunt u dus de aanbieders rustig naast elkaar zetten. Het kiezen van een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren als kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Beselare? Er kan meer dan u denkt! Flink wat cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven smaak en vitamines in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Beselare. Een goede vervanger voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse bedrijven hanteren ook een handige boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval haalt u gelijk broodnodige boodschappen als zakdoekjes en karnemelk. Normaliter zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Beselare vergelijken

Af en toe profiteren van een complete diepvriesmaaltijd in Beselare? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit flink wat thuismaaltijden die voldoen aan uw wensen en mogelijke diëten. Denk maar aan Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree of Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool? Via onze vergelijker ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Zonnebeke. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling uitstekende bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Beselare voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht komt tot stand door o.a. de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel is verkrijgbaar vanaf €5,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Gentse Waterzooi is beschikbaar vanaf €4,7.
 • Een daghap aan huis als Gebakken kibbeling met vegetarische jus, aardappelpuree, broccoli wordt al bezorgd vanaf €6,05.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Bouillon, een extra salade en voor de volledigheid een Fraises Wilhelmine om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Zonnebeke voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Klapstuk met hutspot
 • Pittige Thaise soep
 • Spaghetti bolognese
 • Gekruide krieltjes
 • Bami babi pangang

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Beselare bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor soort maaltijdservice aansluit op uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk aangeraden maaltijdservices en maak een keuze. Bekijk met name het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote verstrekkers geven een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men zonder moeite een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker kan dit door te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De maaltijden voor thuis worden in algemene zin bezorgd middels een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 30 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 100+ vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Rundersaucijsje met vleesjus, stamppot witte kool met appel en Zalmfilet gebakken met tomatensaus, bladspinazie en aardappelpuree. Op die manier zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment om de 4 dagen. Vriesvers: om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten vormt de basis voor uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige senioren of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met gemalen, natriumarm, glutenvrij, zoutarm en ook vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Beselare. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit