Maaltijdservice Beho

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Beho voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Beho? Door middel van deze website vindt u snel en simpel alle organisaties die aan huis leveren. Warm geleverd, of diepvriesmaaltijden die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €3,55 per persoon. Flink uitpakken met Venkelsoep met dille en Sukadelapje in jus, stoofpeertjes en gekookte aardappelen? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Beho smult u weer van heerlijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuxemburg
GemeenteGouvy
RecensieSpeciaal proefpakket
Postcode6672
Gemiddelde kosten€6,4
Geliefde maaltijdBeef Squats

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Beho

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Beho. Denk aan erkende organisaties als Prego en 0. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor interessante initiatieven en wijkrestaurants. Elke partij heeft weer een “eigen” manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Door middel van maaltijdbutler.be kan u de aanbieders snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren zoals bijv. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Beho? Dat is niet erg! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven voedingswaarden intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd volledig vers
 • Vol van smaak
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Beho. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste organisaties beschikken over een extra boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor krijgt men probleemloos de supermarktartikelen als griesmeelpap of desem bol grof. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Beho vergelijken

Liefhebber van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Beho? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een service gericht op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit diverse thuismaaltijden die aansluiten bij uw eisen voedingspatroon. Denk maar aan Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. of Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten? Aan de hand van deze website achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Gouvy. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig verse bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Beho voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van bijvoorbeeld het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen is beschikbaar vanaf €6,15.
 • Vriesverse maaltijd als Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen kunt u al bestellen vanaf €3,7.
 • Een warme daghap voor senioren als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen is er al vanaf €6,05.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Pompoensoep, een stukje fruit en een toetje als Pannenkoekjes na. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Gouvy voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Appelcompote met vanille
 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Ertwensoep met rookworst
 • Gehaktballen in uienjus
 • Witlofschotel met ham

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Beho aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast wat voor soort ouderenmaaltijd matcht met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk professionele leveranciers en kies een geschikte. Bekijk met name het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele aanbieders werken met een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Dan kunt u zonder problemen een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker doet u dat via telefoon, door gerechten in te vullen, of via internet. De thuismaaltijden worden in algemene zin thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 75 – 125 vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Rookworst met vleesjus, stamppot andijvie of Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst. Op die manier krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat om de 4 dagen. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse ouderen of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, natriumarm en ook koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Beho. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit