Maaltijdservice Limerlé

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Limerlé voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Limerlé? Door gebruik te maken van onze vergelijker doorzoekt u probleemloos alle services in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €5,30 per keer. Ouderwets genieten van Doperwtje wortel kippenpoot schotel en Dieet Hamburger Viergroentenstamppot? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdendienst in Limerlé ontvangt u ambachtelijke gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteGouvy
ErvaringOnline betalen of automatisch
Postcode6670
Gemiddelde prijs€6,38
Maaltijd-topperWokgroenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Limerlé

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Limerlé. Bijvoorbeeld populaire leveranciers als Traiteur Goossens en/of Foodbag. Maar ook in de buurt zien we allerlei aanbieders en sociale voorzieningen. Iedere service heeft weer een eigen aanbod en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kan u de bedrijven op uw gemak naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met specifieke wensen zoals onder andere gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Limerlé? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Daarna worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Limerlé. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal verzorgd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Diverse bezorgers hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Zo krijgt u probleemloos de supermarktartikelen als ontbijtproducten of koffiecreamer. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Limerlé vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Limerlé? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit een groot aantal mogelijkheden die overeenstemmen met uw eisen en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree of Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen? Hieronder ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Gouvy. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Limerlé voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met onderdelen als de maaltijdservice, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree is er al voor €6,45.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel vindt u vaak al vanaf €4,65.
 • De daghap voor ouderen als Volkoren macaronischotel is beschikbaar vanaf €6,7.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Pureesoep, een extra salade en een dessert als Dame blanche mousse als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Gouvy voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Volkoren macaronischotel
 • Cordon Bleu met groenten
 • Macaroni-gehakt schotel
 • Asperge beenham schotel
 • Aardappelpannenkoeken

Plaatsen in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Limerlé bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst wat voor kant-en-klaar maaltijd past bij uw gesteldheid. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de beschikbare bezorgdiensten en maak een keuze. Check vooral het soort gerechten, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste maaltijdservices geven een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kunt u dagelijks nog een bestelling doen. Dikwijls doet u dat door even te bellen, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De gerechten worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 25 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Runderlapje in jus, spruitjes en aardappelpartjes met peterselie en Vegetarische braadworst met vegetarische jus, aardappelpuree persillade, andijvie à la crème. Op die manier zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: om de 3 dagen. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd helpt mee aan een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om lactosevrij, zoutarm, natriumarm, gemalen of misschien vloeibaar, veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Limerlé. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit