Maaltijdservice Bovigny

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bovigny voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Bovigny? Geholpen door www.maaltijdbutler.be vergelijkt u overzichtelijk alle firma’s in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of een koelverse maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €3,95 per persoon. Genieten van Koninginnesoep met kip en Aspergeragout met mini krieltjes met peterselie? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Bovigny hebt u toegang tot de lekkerste maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteGouvy
ReactieVeilig betalen (ideal + incasso)
Postcode6671
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,39
Meest gekozen maaltijdSavooiekool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Bovigny

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Bovigny. Denk dan aan populaire partijen als Prego of Lidl. Echter, ook heel lokaal zien we tal van initiatieven en zorginstellingen. Elke service wordt gekenmerkt door z’n eigen menu en bestelvoorwaarden. Dankzij deze website kunt u de bezorgers snel en makkelijk op een rijtje zetten. Het uitkiezen van de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er specifieke wensen zoals bijv. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Bovigny? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Meer en meer cateraars en traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Hierna worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Eenvoudig op te warmen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bovigny. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Vaak geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Veel bezorgers bieden ook een handige boodschappendienst voor senioren. Daarmee bestelt men snel verse of handige boodschappen als filterzakjes of boter. Meestal zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Bovigny vergelijken

Liefhebber van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Bovigny? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit relatief veel thuismaaltijden die kloppen met uw wensen en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree of Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen? Onderstaand ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Gouvy. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling smaakvolle bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bovigny voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door zaken als het bedrijf, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree wordt al bezorgd vanaf €4,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Kipgyros Rijst kunt u al laten bezorgen vanaf €4,6.
 • Een daghap aan huis als Bloemkool met rundvlees schotel kan je kopen vanaf €7,5.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Pompoensoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Chocolade mousse na. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Gouvy voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Schnitzel champignonsaus
 • Grootmoeders kippannetje
 • Varkensprocureur in jus
 • Kip kantonees, rijstmix
 • Zalmfilet in roomsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bovigny regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst welk soort seniorenmaaltijd past bij uw situatie. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de beschikbare bezorgdiensten en kies een geschikte. Let goed op het aanbod, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste verstrekkers stunten met een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u moeiteloos een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De thuismaaltijden worden meestal geleverd door een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst van zo’n 20 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 75 – 125 blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Slavink met andijvie a la crème gek aard jus of Zalmblokjes in Hollandaisesaus met gestoofde prei en aardappeltjes met rozemarijn. Zo kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De seniorenmaaltijden worden vaak door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd heeft invloed op uw energie en levenslust. De warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige senioren of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, gemalen of juist vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Bovigny. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit