Maaltijdservice Tavigny

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tavigny voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Tavigny? Door middel van onze vergelijker treft u eenvoudig alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesverse gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €5,55 per maaltijd. Aanschuiven voor Tagliatelleschotel met kip of Dieet Vol Au Vent Puree? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Tavigny beschikt u over complete maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuxemburg
GemeenteHouffalize
RecensieWekelijks nieuwe gerechten
Postcode6662
Gemiddelde menuprijs€6,35
Nummer 1-maaltijdKip Andorra

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Tavigny

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Tavigny. Denk dan aan erkende firma’s als Colruyt of Vlotter. Maar ook lokaal bestaan er verscheidene partijen en sociale voorzieningen. Ieder bedrijf levert z’n eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. onze vergelijker kan u de leveranciers op uw gemak naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er voorkeuren zoals bijv. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Tavigny? Geen probleem! Best veel traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven structuur en smaak in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tavigny. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel leveranciers voorzien in een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee krijgt men eenvoudig broodnodige boodschappen als geitenkaas of druiven. Gewoonlijk gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Tavigny vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Tavigny? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit diverse menu’s die aansluiten bij uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel en Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard.? Aan de hand van deze website ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Houffalize. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kan men voor aantrekkelijke prijzen gezonde bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelenproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tavigny voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van onderdelen als de maaltijdservice, het productieproces, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,4.
 • Een vriesverse maaltijd als Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree bestelt u vanaf €3,95.
 • Een warme daghap voor senioren als Rundersaucijsje met vleesjus, stamppot witte kool met appel is er al vanaf €6,5.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Haaienvinnensoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Vla om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Houffalize voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Gehakt in kappertjessaus
 • Boerenkool, rundergehakt
 • Kippenbout. Bonne femme
 • Kruudmoes met gortepap
 • Vispotje in botersaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Tavigny regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na welke vorm van een thuismaaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de aangesloten aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele dienstverleners verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met alle leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u eenvoudignieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dit telefonisch, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De bezorgmaaltijden worden niet zelden aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 15 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 90+ blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service krijgt men één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Verse rauwkostsalade en Macaroni in tomatensaus, ham, kaas. Hierdoor zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Binnen het koelverse segment 2 wekelijks. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Gezond en vers eten is cruciaal voor een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Sommige senioren of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft zoutarm, lactosevrij, gemalen, natriumarm of misschien koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Tavigny. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit