Maaltijdservice Gouvy

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gouvy voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Gouvy? Via onze tool doorzoekt u overzichtelijk alle aanbieders die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelverse maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €3,50 per maal. Aanschuiven voor Javaanse kip five-spices, mihoen goreng of Rundergehaktbal met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Gouvy smult u weer van complete gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteGouvy
RecensiePrecies zoals verwacht
Postcode6670
Gemiddelde menuprijs€6,6
Meest gekozen maaltijdCordon Bleu met groenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Gouvy

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Gouvy. Denk aan grote bedrijven als Delimeal en/of Wink. Maar ook in de buurt zijn er verscheidene instellingen en speciale eetpunten. Ieder bedrijf wordt gekenmerkt door een “eigen” menu en bestelvoorwaarden. Via deze pagina kan u de bezorgdiensten eenvoudig tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er voorkeuren als o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Gouvy? Ook dan bent u welkom! Flink wat traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. Daaropvolgend worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gouvy. Perfect voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls verzorgd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor bestelt men zonder moeite de supermarktartikelen als smeerkaas en desem meergranen. Meestal gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Gouvy vergelijken

Af en toe profiteren van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Gouvy? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn veel verschillende leveranciers die aansluiten bij uw wensen en menu voorkeuren. Denk maar aan Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree of Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus? Verderop ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Gouvy. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelenkeuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gouvy voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd heeft te maken met zaken als de leverancier, het productieproces, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel is er al voor €5,1.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie is verkrijgbaar vanaf €3,95.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Gepaneerde kalkoenschnitzel kunt u al laten bezorgen vanaf €7,2.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Pompoensoep, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Aardbeien mousse om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Gouvy voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Kipragout met Parijse wortelen
 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Runderlapje in champignonsaus
 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Kippenbout à la bonne femme

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gouvy bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst wat voor categorie seniorenmaaltijd klopt met uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk aangesloten bezorgdiensten en kies er een. Controleer goed het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire dienstverleners verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u zonder problemen een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk kan dit via telefoon, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk bezorgd middels een lokale leverancier in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 15 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 90+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Gehaktbal, witlof, gekookte aardappelen, bieslook en Aardappelrösti. Op die manier kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels een speciale menukaart kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De microgolf-maaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van om de 3 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een voedzame maaltijd is cruciaal voor een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel is heel belangrijk. Veel bejaarden of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld natriumarm, lactosevrij, glutenvrij, gemalen of misschien vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Gouvy. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente