Maaltijdservice Mabompré

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mabompré voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Mabompré? Middels de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u probleemloos alle firma’s in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of microgolf-maaltijden die nog even in de microgolf moeten: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €4,70 per maal. Genieten van Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst of Alaska-koolvis in mosterdsaus? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdendienst in Mabompré smult u weer van de lekkerste gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteHouffalize
BeoordelingUnieke recepten
Postcode6663
Gemiddelde menuprijs€6,36
Vaak bestelde maaltijdWitte rijst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Mabompré

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Mabompré. Denk dan aan populaire aanbieders als Colruyt of 15Gram. Ook in deze plaats zelf ontstaan er interessante organisaties en speciale eetpunten. Ieder bedrijf wordt gekenmerkt door een heel eigen aanbod en bestelvoorwaarden. Middels deze website kunt u derhalve de aanbieders overzichtelijk naast elkaar zetten. Het kiezen van een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde wensen zoals bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Mabompré? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Opvallend veel traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Daarna worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mabompré. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers voorzien in een nuttige boodschappendienst voor bejaarden. Zo krijgt men moeiteloos de boodschappen zoals griesmeelpap en zoetwaren. Doorgaans kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Mabompré vergelijken

Liefhebber van een handige diepvriesmaaltijd in Mabompré? Of zoekt u vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn talloze seniorenmaaltijden die in lijn zijn met uw wensenlijstje en menu voorkeuren. Denk maar aan Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. of Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus? Op deze pagina bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Houffalize. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling uitstekende bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelenkeuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mabompré voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd hangt af van o.a. het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen is beschikbaar vanaf €4,6.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen wordt al bezorgd vanaf €3,65.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Rundermedaillons in pepersaus. Bonne femme is er al vanaf €6,1.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Tom yum, een lekker bijgerecht en een dessert als Pistache ijs om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Houffalize voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Schnitzel mexico schotel
 • Spinaziestamppot, omelet
 • Pittige sperzieboontjes
 • Heldere vermicellisoep
 • Vier-groentenstamppot

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mabompré regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast wat voor categorie thuismaaltijd rijmt met uw eetpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgservices en selecteer er een. Kijk goed na het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de maaltijd-verzorgers hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men direct een nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders doet u dat via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of online. De bezorgmaaltijden worden in algemene zin bezorgd middels een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 25 menu’s. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 90+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste services hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Heldere uiensoep en Spinaziestamppot, omelet. Op die manier zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van een speciale menukaart kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden meestal door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Verse voeding bevordert een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld glutenvrij, natriumarm, lactosevrij, gemalen en ook veganistisch, vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Mabompré. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit