Maaltijdservice Wibrin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wibrin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Wibrin? Dankzij deze website ontdekt u snel en simpel alle organisaties die aan huis leveren. Warm geleverd, of een dagvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €4,05 per persoon. Smullen van Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten en Rundergehakt, witlof, aardappelpuree? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Wibrin profiteert u van vers bereidde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteHouffalize
ReactieVlaamse + Buitenlandse keuken
Postcode6666
Maaltijd prijs€6,37
Geliefde maaltijdGroentesoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Wibrin

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Wibrin. We hebben het over interessante bezorgers als Smartmat en/of 0. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich uitstekende leveranciers en sociale voorzieningen. Elke partij heeft zo een eigen assortiment en voorwaarden. Middels maaltijdbutler.be kan u daarom de leveranciers probleemloos op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er specifieke wensen als vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Wibrin? Geen probleem! Opvallend veel traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Hierna wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wibrin. Perfect voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee krijgt men gelijk de supermarktartikelen als karnemelk en vanille vla. Gewoonlijk gratis bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Wibrin vergelijken

Houdt u van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Wibrin? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden talloze seniorenmaaltijden die kloppen met uw voorkeuren voedingspatroon. Denk maar aan Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin of Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal? Via onze vergelijker ontdekt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Houffalize. Overweeg ook altijd het proefpakket. In veel gevallen kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wibrin voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd wordt gevormd door elementen als de leverancier, het aanbod in gerechten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €6,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree is verkrijgbaar vanaf €5,2.
 • De daghap voor ouderen als Hutspot, rundvlees kunt u al laten bezorgen vanaf €5,8.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Koninginnensoep, een stukje fruit en een dessert als Banana split als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Houffalize voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Populaire bereide maaltijden

 • Broccoli rollade schotel
 • Risotto, bospaddestoelen
 • Gekarameliseerde witlof
 • Gebonden rundvleessoep
 • Pannenkoeken met spek

Steden in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wibrin aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na wat voor categorie thuismaaltijd in overeenkomst is met uw situatie. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk professionele maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het aanbod, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele verstrekkers stunten met een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kunt u eenvoudigeen nieuwe menulijst invullen. Dikwijls kan dit door te bellen, door gerechten in te vullen, of via internet. De maaltijden voor senioren worden dikwijls bezorgd middels een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ongeveer 15 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Varkenshaas, botergroenten, gebakken aardappelen of Kip gehakt cordon bleu met vleesjus, gekookte aardappelen, spinazie. Zodoende ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van de menulijsten kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Bij vriesvers spreken we van om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding is cruciaal voor uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan glutenvrij, lactosevrij, gemalen, zoutarm of misschien koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Wibrin. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als er iets speelt als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit