Maaltijdservice Bierset

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bierset voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Bierset? Geholpen door onze tool vindt u snel en simpel alle firma’s die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of microgolf-maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €3,80. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Hutspot met hachee of Spareribs, gebakken wedges, broccoli? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Bierset profiteert u van uitstekende maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteGrâce-Hollogne
RecensieGeen abonnement
Postcode4460
Prijs per gerecht€5,49
Populaire maaltijdAndijviestamppot, speklapje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Bierset

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Bierset. We hebben het over populaire bezorgers als Traiteur Goossens en/of 0. Ook binnen de gemeente zijn er interessante partijen en sociale voorzieningen. Iedere partij heeft weer een eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door middel van deze website kan u daarom de firma’s gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat aangenamer. Moeite met kiezen? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u specifieke wensen zoals bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Bierset? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Steeds meer traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd 200 gram groente
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bierset. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse services bieden ook een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee bestelt u probleemloos nuttige boodschappen zoals kruidenkaas en havervlokken. Meestal gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Bierset vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Bierset? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn een hoop opwarmmaaltijden die in lijn zijn met uw situatie en diëten/allergieën. Wat te denken van Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes of Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Grâce-Hollogne. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bierset voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met zaken als de leverancier, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree wordt al bezorgd vanaf €5,9.
 • Diepvriesmaaltijd als Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus bestelt u vanaf €5,15.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Spitskoolschotel en aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €6,8.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Kippensoep, een extra salade en een toetje als Appelmoes om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Grâce-Hollogne voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Gepaneerde kipschnitzel
 • Zalmfilet in botersaus
 • Kipragout champignons
 • Gebonden goulashsoep
 • Jumping Jack Salmon

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bierset aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast welk soort maaltijdservice in overeenkomst is met uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de professionele bezorgdiensten en kies er een. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de maaltijd-verzorgers verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede services.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kan men supersnel een nieuwe menulijst invullen. Meestal doet u dit via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De maaltijden worden in algemene zin thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met pakweg 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries is het assortiment beperkt tot 70 – 150 blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle services gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Gepaneerde kipschnitzel en Hutspot, rundvlees. Hierdoor krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De verse maaltijden worden meestal door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. In het geval van vriesvers: om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met voldoende groenten vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige senioren of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan natriumarm, lactosevrij, gemalen, zoutarm en niet te vergeten vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Bierset. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit