Maaltijdservice Fexhe-Slins

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Fexhe-Slins voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Fexhe-Slins? Via deze website vindt u overzichtelijk alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of een koelverse maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €4,00 per maal. Smullen van Kalkoenbiefstukjes met jus, appel-mango compote en gekookte aardappelen of Varkensslavink met vleesjus, gekookte aardappelen, sperziebonen? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Fexhe-Slins geniet u van gezonde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteJuprelle
ReactieGeen vaste verplichtingen
Postcode4458
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,48
Nummer 1-maaltijdHutspot, gesneden rundvlees

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Fexhe-Slins

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Fexhe-Slins. Denk dan aan landelijke firma’s als Ekomenu en Dienstenthuis.be. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich verschillende partijen en verswinkels. Elke optie wordt bestempeld door zijn eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door middel van deze pagina kan u daardoor de bedrijven eenvoudig naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren als gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Fexhe-Slins? Dat is niet erg! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Later worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Fexhe-Slins. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Meestal georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Op die manier koop u eenvoudig praktische of verse producten als zeewier burger of vers fruit. Veelal gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Fexhe-Slins vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Fexhe-Slins? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn een hoop seniorenmaaltijden die aansluiten bij uw situatie en voedingsadvies. Denk maar aan Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen of Kippenbout Met Appelmoes En Puree? Op maaltijdbutler.be treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Juprelle. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met verse producten en weinig vet testen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Fexhe-Slins voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van zaken als de leverancier, het totale assortiment, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree vindt u vaak al vanaf €5,75.
 • Diepvriesmaaltijd als Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool is beschikbaar vanaf €4,2.
 • Een daghap aan huis als Rundvlees in tijmsaus is beschikbaar vanaf €6,3.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Venkelsoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Zabaglione om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Juprelle voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Gehaktballen in uienjus
 • Spaghetti met broccoli
 • Witlofschotel met ham
 • Gebonden tomatensoep
 • Kip Andorra schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Fexhe-Slins bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na welke vorm van een thuismaaltijd matcht met uw wensen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangeraden maaltijdservices en selecteer er een. Let goed op het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste verstrekkers werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kunt u zonder problemen een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk is dat mogelijk door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De maaltijden worden veelal bezorgd middels een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 20 maaltijden. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 50 – 100 blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Neem nou Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen en Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes. Op die manier kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Gezond en vers eten bevordert een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel is essentieel. Diverse senioren of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over zoutarm, lactosevrij, gemalen, natriumarm en ook eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Fexhe-Slins. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit