Maaltijdservice Villers-Saint-Siméon

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Villers-Saint-Siméon voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Villers-Saint-Siméon? D.m.v. onze vergelijker vindt u probleemloos alle bedrijven in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of een kant-en-klaar maaltijd die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €4,35 per maaltijd. Aan tafel voor Runderlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen of Hollandse hachee, rodekool met appeltjes en gekookte aardappelen? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Villers-Saint-Siméon hebt u toegang tot heerlijke maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuik
GemeenteJuprelle
RecensieWekelijkse bestellijst
Postcode4453
Gemiddelde kosten€5,47
Vaak gekozen maaltijdSpaghettischotel bolognese

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Villers-Saint-Siméon

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Villers-Saint-Siméon. U kunt denken aan erkende bedrijven als Ekomenu en/of Dienstenthuis.be. Ook binnen de gemeente bestaan er tal van instanties en zorginstellingen. Elke aanbieder levert zijn eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van deze pagina kan u de leveranciers overzichtelijk op een rijtje zetten. Het uitkiezen van een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde wensen als bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Villers-Saint-Siméon? Er is gelukkig een alternatief. Opvallend veel traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Vers van het land
 • Vol van smaak
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Villers-Saint-Siméon. Een redding voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In de regel geregeld via een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal firma’s hebben ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. Op die manier bestelt u gelijk belangrijke boodschappen als eieren en dieetproducten. Dikwijls gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Villers-Saint-Siméon vergelijken

Af en toe profiteren van een complete diepvriesmaaltijd in Villers-Saint-Siméon? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit allerlei thuismaaltijden die overeenstemmen met uw wensenlijstje voedingspatroon. Wat dacht u van Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen of Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen? Via onze vergelijker vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Juprelle. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kunt u extra voordelig complete bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Villers-Saint-Siméon voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van aspecten als de aanbieder, het productieproces, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Kippenbout Met Appelmoes En Puree vindt u vaak al vanaf €5,1.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gehaktschotel Met Worteltjes is beschikbaar vanaf €3,5.
 • Een warme dagschotel als Boerengehaktschotel kan je kopen vanaf €5,8.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Tomatensoep, extra groenten en een toetje als Clafoutis achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Juprelle voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Kip kantonees, rijstmix
 • Eieromelet in kaassaus
 • Zalmfilet in roomsaus
 • Gebonden mosterdsoep
 • Gestoofde spitskool

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Villers-Saint-Siméon bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst welke vorm van een maaltijdservice rijmt met uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de aangesloten aanbieders en kies een geschikte. Let met name op het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de aanbieders verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Dan kunt u probleemloos opnieuw bestellen. Steeds vaker doet u dat door te bellen, via een menulijst, of via de website. De thuismaaltijden worden doorgaans geleverd aan huis door een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 25 gerechten. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 50 – 100 blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsRunderlapje rodewijnsaus, rustica, spinazie, doperwten, truffelpuree of Vier-groentenstamppot. Hierdoor zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien men deze ook zelf besteld heeft. Middels de menulijsten kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De gerechten worden in de regel door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daarom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over natriumarm, glutenvrij, gemalen, lactosevrij of juist vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Villers-Saint-Siméon. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit