Maaltijdservice Londerzeel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Londerzeel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Londerzeel? Middels deze pagina vindt u supersnel alle organisaties die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of diepvriesmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €4,45 per maaltijd. Ouderwets genieten van Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook of Rundergehaktballetjes in saus? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Geen probleem! Geholpen door de maaltijddienst in Londerzeel ontvangt u heerlijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteLonderzeel
ReactieLekkere maaltijden + gezond
Postcode1840
Gemiddelde menuprijs€5,65
Vaak gekozen maaltijdHutspot met hachee

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Londerzeel

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Londerzeel. U kunt denken aan grote services als Prego en/of Delhaize. Ook binnen de gemeente zijn er verscheidene initiatieven en slagerijen. Elke leverancier biedt z’n eigen productaanbod en voorwaarden. Middels onze tool kan u daarom de aanbieders probleemloos op een rijtje zetten. De keuze maken voor de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er maaltijdvoorkeuren zoals bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Londerzeel? Dat hoeft niet erg te zijn! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Later worden ze gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Londerzeel. Perfect voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Diverse organisaties hebben ook een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee haalt u direct verse of handige boodschappen als falafel burger en afbak kaas mais broodjes. Normaliter gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Londerzeel vergelijken

Zoekt u een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Londerzeel? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een service gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn verscheidene opties die aansluiten bij uw gesteldheid en eetpatroon. U kunt denken aan Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne of Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree? Hieronder treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de regio Londerzeel. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan de lekkerste bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Londerzeel voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door zaken als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree wordt al bezorgd vanaf €6,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen kan je kopen vanaf €3,6.
 • Een daghap aan huis als Varkens-groenteschotel kunt u al bestellen vanaf €6,1.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Courgettesoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Tartufo als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Londerzeel voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Een pizza hawai
 • Runderbouillon
 • Bami kip saté
 • Kipschnitzel
 • Pompoensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Londerzeel bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast wat voor categorie seniorenmaaltijd past bij uw wensenlijstje. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijddiensten en kies een geschikte. Let met name op het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste dienstverleners hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kan men direct een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders doet u dat telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De thuismaaltijden worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met grofweg 20 maaltijden. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 80+ blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een daghap, zonder keuze. Soms is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Gehaktbal met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen of Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De microgolf-maaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel is essentieel. Veel senioren of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft gemalen, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm of wellicht eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Londerzeel. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig bij bijvoorbeeld glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente