Maaltijdservice Machelen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Machelen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Machelen? Met behulp van deze website treft u supersnel alle services die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of opwarmmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €4,25 p.p. Aan tafel voor Varkensvlees, erwten, aardappelpuree of Zalm in vissaus, wortelen een aardappelpuree? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijddienst in Machelen krijgt u uitstekende maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteMachelen
Waarom bestellen?Tijdbesparend en lekker
Postcode1830
Prijs per maaltijd€5,64
Maaltijd-topperErwtensoep met rookworst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Machelen

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de regio van Machelen. Neem bijv. belangrijke firma’s als HelloFresh of 0. Ook binnen de gemeente zien we interessante instanties en zorginstellingen. Elke service heeft zo z’n eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van maaltijdbutler.be kunt u dus de organisaties eenvoudig op een rijtje zetten. Het uitkiezen van een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van allergieën of dieetwensen zoals gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Machelen? Er is een oplossing! Flink wat traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • 100% dagvers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Machelen. Een redding voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal organisaties voorzien in een handige boodschappendienst voor ouderen. Hiermee bestelt men eenvoudig belangrijke boodschappen als druiven of crackers. In algemene zin gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Machelen vergelijken

Af en toe profiteren van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Machelen? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn een hoop mogelijkheden die in lijn zijn met uw wensen en eetpatroon. Neem nu Kervelsoep of Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree? Aan de hand van deze website vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de regio Machelen. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen ambachtelijke bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Machelen voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van elementen als de organisatie, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool is er al voor €4,65.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt wordt al bezorgd vanaf €5,4.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Runderlapje rodewijnsaus, rustica, spinazie, doperwten, truffelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,9.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Tom yum, een stukje fruit en een dessert als Pap om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Machelen voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Populaire bereide maaltijden

 • Chicken Lunges
 • Alaska-koolvis
 • Nasi kip saté
 • Garnalensoep
 • Aspergesoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Machelen regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na wat voor soort maaltijdservice in overeenkomst is met uw omstandigheden. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk professionele bezorgservices en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De populaire maaltijd-verzorgers bieden een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kan men eenvoudignog een bestelling doen. In veel gevallen doet u dit door te bellen, via de papieren bestellijst of met de computer. De seniorenmaaltijden worden altijd geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 15 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 70+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle aanbieders werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsHalskarbonade in jus. Witlof met bacon. Krieltjes en Kip in roomsaus. Zodoende ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden vaak door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse maaltijden elke 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of beperkten eten volgens een strikt dieet. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan gemalen, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij en ook veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Machelen. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente